Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Argentina Primera 2015

 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
Vilo
Pravidelný sázkař
Pravidelný sázkař


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 17.3.2014
Tipy a sázky: 1143
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 190.5Hodnocení kvality tipů: 190.5Hodnocení kvality tipů: 190.5Hodnocení kvality tipů: 190.5
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 13
PříspěvekZaslal: 14.02.2015, 10:42 Předmět: Argentina Primera 2015
Pište tipy na sázení
Citovat



menší rychlý pohled na start nového ročníku v Primeře.

Tento víkend po řadě preseason zápasech a miniturnajích začíná nová část v argentinské Primeře. Současně i když o nějaký ten týden začala také slavná Copa Libertadores. Letošní velkou novinkou je určitě rozšíření ligy z 20 na 30 týmů. Přibylo tedy nejen velké množství zápasů,ale taky bude k vidění celá řada nových místních derby,a to je sice velmi dobře pro fans,ale na druhou stranu po loňských zkušenostech víme,jak je to s bezpečností na stadionech a výtržnostech fans v Argentině. Takže se zde dá polemizovat o tom,pro koho tenhle krok byl vlastně šťastný.

Argentiská liga se takto stává pomalu jednou z nejsilnějších lig jihoamerického kontinentu spolu s brazilskou Seria A,a důkazem toho nemůže být nic jiného,než vítězství argentinských týmů v mezinárodních soutěžích Libertadores a Sudamericana s týmy San Lorenzo a River Plate. Navíc v lize se po dlouhých letech stal mistrem Racing o dva body před River Plate.

Z druhé ligy B Nacional(zde se hrály dvě skupiny) sem postoupilo rovnou deset týmů,ovšem ne všechny mají svou úroveň pro nejvyšší soutěž, Argentinos Juniors a Huracán budou asi ti nejlepší,kteří sem přišli,navíc Huracán už to dal najevo i ted,kdy vyhráli Copa Argentina,to ho vyhodilo do kvalifikace Libertadores a tady vyřadili peruánskou Limu a ted se těší na Mineros de Guayna. Huracán se může pochlubit jedním z nejvíce talentovaných šikovných mladých hráčů v Argentině U20 záložníkem Cristian Espinoza. Unión de Santa Fe byly po sezoně v B Nacional označeni jako jeden z nejlépe organizovaných týmů,a všichni čekají,co předvedou v první lize

Aktuálně se píše,že nejsilnější celek letos by měl být River Plate,který nesnesl ukradení titulu od Racingu. Proč by měl být River nejsilnější,je hlavně o tom,že jako jeden z mála týmů zvládl vytvořit mix mladých a zkušených hráčů,jako příklady jsou uváděni veteráni KolumbijecTeo Gutierrez a argentinský Leonel Vangioni, stejně jako mladí Giovanni Simeone a Tomas Martinez.

O titul chce ale znovu bojovat i Racing,ale už bude bez svých hvězd loňského roku - Rodrigo De Paul a Luciano Vietto a doufat,že se podaří získat další titul dříve,než tomu loni po 13 letech.

Nesmí se ale zapomenout na několikanásobného vítěze Copa Libertadores - CA Independiente, který se vrátil k elitě po pádu do druhé ligy v loňském roce a hned skončili na čtvrtém místě.
Další celek,s kterým se musí počítat je Estudiantes ,ten sice ztratil svou největší hvězdu Joaquin Correa ,který nabral směr Sampdoria Janov, ale přesto má silné družstvo, které je schopno udělat vše pro titul v tomto roce.
V roce 2013 vyhrál Copa Sudamericana Lanús a loni skončili na třetím místě a letos chce více. V týmu jsou taky hodně šikovní hráči,o které je jinde zájem,třeba Lucas Melano a Marcos Astina.
Boca Juniors, patří mezi pět velkých klubů v Argentině,kteří nikdy nesestoupily, letos to vypadá,že budou mít skoro stejný tým jako loni a na nějaké úspěchy se s nimi moc nepočítá.

Rok 2014 byl fantastický pro doposud průměrné San Lorenzo.Tento klub ,s kterým nikdo nepočítal prošel celou cestou Copa Libertadores,aby nakonec ve finále porazili paraguayský Nacional a zvedli trofej nad hlavy. Tady ale byla škoda, že mezinárodní úspěch byl hodně podmíněn tím,že se musela trochu vypustit domácí soutěž,a muselo se to zákonitě projevit pádem až na osmé místo. Stejně jako Velez Sarsfield, oba ztratili své klíčové hráče, ale stále mají velmi talentované hráče a v případném boji o titul se s nima musí počítat. Vélez má v týmu jednoho z nejtalentovanějších mladých defenzivních hráčů v zemi záložníka Lucas Romero ,o kterém se již ted mluví,že v Argentině vydrží jen tuto sezonu a půjde do Evropy.

A ještě zmíním jeden celek,který je probírán v bojích o vyšší mety – Newell´s Old Boys . Tady se vyhlásil úplně nový realizační program,kdy by se mělo zapomenout na nejhorší loňský rok,kdy skončili až na dvanáctém místě. I oni sebrali co nejvíce talentovaných hráčů s mazáky a snaží se vytvořit obdobu jako u River Plate, zkušený Maxi Rodriguez a nadějný mladý Ezequiel Ponce.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy