Celková statistika na K2: Počet OK: 24 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 20 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 108 Vklady: 421.5 unitů Výhry: 360.345 unitů Profit: -61.16 unitů Yield: -14.51 %
Zaslal: 25.01.2013, 15:31Předmět: Sázet a vydělávat na sázení podle DOBRÝCH nebo podle ŠPATNÝCH sázkařů
Sázet a vydělávat na sázení podle DOBRÝCH nebo podle ŠPATNÝCH sázkařů
Základní idea tohoto tématu je, zda je lepší kopírovat tipy úspěšných sázkařů a sázet jejich tipy nebo antikopírovat tipy špatných sázkařů a sázet proti jejich tipům.
Zamyslete se nad tímto:
1) cca 95 % všech sázkařů jsou ti špatní, co mají špatné tipy, cca 5 % sázkařů jsou ti dobří, co mají dobré tipy
2) když byste patřil mezi těch 5 % dobrých sázkařů, budete své tipy volně prezentovat na internetu - spíše ne, budete je sázet sám
3) co bude jednodušší, najít na internetu hodně dobrých sázkařů nebo hodně špatných sázkařů - rozhodně hodně špatných sázkařů
4) když je těch špatných sázkařů tolik a ještě své špatné tipy rádi zveřejňují v různých analýzách, soutěžích, apod., tak bude těžké nebo lehké mezi nimi najít ty opravdu nejhorší - bude to lehké
Proč se tedy hnát a hledat po internetu ty nejlepší tipy od těch dlouhodobě nejlepších sázkařů? Je to náročné, těžké a mnohdy i nemožné se k takovým tipům dostat.
Je tady alternativa - hledat ty nejhorší sázkaře po internetu s dlouhodobě nejhoršími tipy. To bude mnohem jednodušší a k tipům se dostanete zcela bezplatně a volně.
A co je cíl = sázet proti těmto tipům velmi špatných sázkařů!
Zkusíme si to ukázat na příkladu, nemusíme chodit daleko, stačí si projít statistiky na K2 nebo nějakém jiném CZ nebo SK webu o sázení, kde se dávají soutěžní tipy či analýzy. Lepší kde se tipují pouze sólo zápasy, u AKO sázek by to bylo složitější s vkladama.
Na K2 ukončil své tipování moderátor k0udy, protože dosáhl profitu -100 unitů.
Mam k dispozici jeho tipy za listopad, prosinec a leden. Je jich dohromady 147 tipů.
Za toto období dosáhl:
Vklady: 843 unitů
Výhry: 806,88 unitů
Profit: -36,12 unitů
Yield: -4,28 %
Já půjdu na burzu, tedy Betfair a každý jeho tip nabídnu ke koupi v tom daném kurzu, abych riskoval daný vklad. Když k0udymu tip vyjde, já ztrácím vložené unity. Když k0udymu tip nejvyjde, já vyhrávám výši svého vkladu (co jsem riskoval), tedy vlastně kurz 2. Vezmu tedy všechny k0udyho tipy v excelu, prohodím si ok za ko a přidám funkci když ok, tak se změní kurz na 2.00 a vyhodí mi to tyto čísla:
Výhry: 870 unitů
Profit: +27,00 unitů
Yield: +3,20 %
Taliansko 1. liga AH -1 Juventus (AH -1) - Udinese 100 b. Tip 2 (2.50) 4:0 KO
SVET: Kluby AH+1 MC Alger (Alg) - Mechelen (Bel) 100 b. Tip 1 (1.60) 1:5 KO
Taliansko 1. liga AC Miláno - Siena 100 b. Tip 2 (12.00) 2:1 KO
ANGLICKO: BBL Leicester Riders - - Worcester Wolves 100 b. Tip 1 (1.40) 89:82 OK
MS hráčov do 20 rokov (hrá sa v Rusku.) 20,Rusko - Švédsko 100 b. Tip 2 (2.30) 2:3t KO
Anglicko Premiership Asian handicap -2 Chelsea - Q.P.R. 100 b. Tip 2 (1,85) 0:1 OK
Dohledam opačné tipy a nejlepší kurzy, vklady ponechám
kód:
Taliansko 1. liga AH -1 Juventus (AH -1) - Udinese 100 b. Tip 2 (2.50) 4:0 KO 1,5 100 ok
SVET: Kluby AH+1 MC Alger (Alg) - Mechelen (Bel) 100 b. Tip 1 (1.60) 1:5 KO 2,55 100 ok
Taliansko 1. liga AC Miláno - Siena 100 b. Tip 2 (12.00) 2:1 KO 1,36 100 ok
ANGLICKO: BBL Leicester Riders - - Worcester Wolves 100 b. Tip 1 (1.40) 89:82 OK 2,3 100 ko
MS hráčov do 20 rokov (hrá sa v Rusku.) 20,Rusko - Švédsko 100 b. Tip 2 (2.30) 2:3t KO 1,62 100 ok
Anglicko Premiership Asian handicap -2 Chelsea - Q.P.R. 100 b. Tip 2 (1,85) 0:1 OK 2,05 100 ko
Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Dobrý článek, ale dle mého to asi nikdo nezkusí, protože každej je zvyklej sázet vlastní hlavou na OK tipy. Nikdo nebude sázet na něčí tipy proti. Tak to funguje...
Nyck Sázkař jako doma
Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Vidíš, tohle by mě ani nenapadlo. Všichni jdou po tom pozitivním, ale něco na tom určitě je. _________________ Biatlon 2014/15: 43 OK/84 KO | 7,95u Ostatní: 13 OK/9 KO | 21,75u
propitak Sázkař - admin
Celková statistika na K2: Počet OK: 24 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 20 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 108 Vklady: 421.5 unitů Výhry: 360.345 unitů Profit: -61.16 unitů Yield: -14.51 %
Ještě doplním, abych neútočil na k0udyho. I já sám jsem jako moderátor pohořel a mnoho dalších sázkařů zde na K2, proto příklady koho se týkají berte s nadhledem jako příklad. Díky. _________________ E-book
propitak Sázkař - admin
Já půjdu na burzu, tedy Betfair a každý jeho tip nabídnu ke koupi v tom daném kurzu, abych riskoval daný vklad. Když k0udymu tip vyjde, já ztrácím vložené unity. Když k0udymu tip nejvyjde, já vyhrávám výši svého vkladu (co jsem riskoval), tedy vlastně kurz 2. Vezmu tedy všechny k0udyho tipy v excelu, prohodím si ok za ko a přidám funkci když ok, tak se změní kurz na 2.00 a vyhodí mi to tyto čísla:
Výhry: 870 unitů
Profit: +27,00 unitů
Yield: +3,20 %
Musím přiznat, že tady mam chybu.
Když půjdu na burzu a budu riskovat při např. kurzu 1,63 nějakých uvedených 7 Unitů, tak nezískám kurz 2, ale získám více, něco přes 11 unitů, když tip špatného tipéra nevyjde, tedy Yield bude vyšší než uvedených 3,20 % _________________ E-book
Frantisek Fuchman Sázkař jako doma
toto čo pišeš , že davať opačne tipy rad by som to tak robil na betfair ,lenže musiš si uvedovmiť, že 90% daných tipov na betfairy nenajdeš čo tu moderatori alebo iné deniky ponukajú pridavjú , alebo ak už ano su v uplnom inom kurze a plno dalších faktorov , ktoré ti to neumožnia , napriklad liabilita na daný zapas alebo ti daný kurz nikto nekupi, lebo je to zapas kde je uzatvorených 300 eur a pod ...plus dalšia vec je , že čo ak akurat čo už aj budu v ponuke na betfair budu prave porfitovať ? _________________ všetkým GL s pozdravom Brito
AC_28 Sázkař - tipuju více
Neviem... ja osobne povazujem tuto myslienku genialnu vo svojej jednoduchosti, a priamociarej logiky. Ma to jedine uskalie. Kazdy jeden tiper bol uz zo seba tak znechuteny, ze prve co ho napadlo bolo davat svoje otocene tipy. Z desiatich to napadlo minimalne 8. A nemyslim si, ze to zafungovalo,pretoze zrazu zacalo vsetko klapat- vyhravali papierovi favoriti. Tak ako u platenych servisov, a dobrych tiperov nie je ziadna garancia dlhodobych ziskov, takisto ti nikto negarantuje ze luzer ostane luzrom. Sanca, ze sa luzer zmeni tipersky je vyssia, kedze je motivovany skusat nove veci. Kym uspesny tiper si bezi svoje, uz nevymysla, byva konstantny vo vybere. Ja osobne povazujem opisovanie a tocenie tipov luzra s prepacenim za vykrik zufalstva, ked uz clovek nevie kudy kam...
propitak Sázkař - admin
PS: A pamatujte, že veřejné i v podstatě placené "fixed tipy" neexistují
PS2: a švagrovou (typická blondýna) jsem poslal pro ubrousky na zadeček Nivea do drogérie Teta přes půl města v akční ceně 15 Kč (běžná cena okolo 40 Kč) _________________ E-book
nerazzurro Pravidelný sázkař
Celková statistika na K2: Počet OK: 545 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 60 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 447 Vklady: 5468.75 unitů Výhry: 5819.891 unitů Profit: +351.14 unitů Yield: +6.42 %
Kurzové sázení zažilo velký nástup v 90. letech 20. století., při kurzových sázkách je rozhodující správně určit vítěze sportovního zápasu či události. Před začátkem zápasu vypisují sázkové kanceláře hodnoty kurzů na vítězství domácích a hostů. Různé sázkové kanceláře mají odlišné kurzy a také různé druhy sázek. Sázky sázkové kanceláře přijímají také na remízu, dvojtipy, under/over, 1. poločas, 2. poločas, 1. třetinu, dá gól či přesné skóre zápasu a mnoho jiných druhů sázek. Pro sázení se v současné době nejvíce využívá prostředí internetu, kdy sázkař podává své sázky a tikety v internetových sázkových kancelářích, to je online sázení. Druhou možností sázení je podat si sázky v kamenné sázkové kanceláři.
Sázkaři pro tipy na sázení využívají především informace o týmech či hráčích, jakou kdo má formu, sledují sportovní statistiky, vzájemné zápasy, poslední zápasy. Pro úspěšné sázení lze doporučit sledovat a sázet na týmy či hráče, kteří mají delší série výher nebo naopak sázet proti týmům či hráčům, kteří mají větší série proher.
Dobré tipy na sázení také často vznikají v uzavřeném sázkařském fóru či klubu, na internetu jsou také populární a masově navštěvované sázkařská fóra, která se věnují tipování a sázení. Na většině sázkařských stránek naleznete tipy zdarma či FREE tipy, obvykle tato stránka či autor negarantuje žádnou návratnost. Existují také weby o sázení, které poskytují placené tipy, tedy placený servis v podobě zasílání tipů na e-mail či SMS zprávou. Obvykle garantují alespoň vrácení ceny, když jsou tipy v mínusu. U placených tipů je třeba být na pozoru z důvodu možných podvodů.
Populární v sázkařském prostředí jsou stránky, nabízející tipovací soutěž o finanční ceny. Zde si mohou zejména mladí sázkaři vyzkoušet své tipování na "sucho" bez vložení svých financí a nic neriskovat, ale mohou vyhrát nějakou zajímavou cenu v podobě bonusu u sázkové kanceláře.