Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Basket: Spain ACB Liga Endesa 2014/15

 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
UselessToo
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 31.10.2009
Tipy a sázky: 6016
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 554.3Hodnocení kvality tipů: 554.3
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 42
PříspěvekZaslal: 4.10.2014, 15:17 Předmět: Basket: Spain ACB Liga Endesa 2014/15
Pište tipy na sázení
Citovat

1.kolo:

Cajasol proti Iberostaru, alias dva sympaticke timy. Cajasol po odchode trenera Renesesa a Tomasa Satoranskeho ako spravneho lidra omladiny bol nuteny trochu pozmenit svoj plan. Americke trenerske duo (kde z hlavneho trenera je asistent a naopak), logicky prival americkych hracov, kde treba povedat, ze prisli naozaj slusne posily. Faktom je, ze Jacob Pullen prisiel predvcerom/pred 3 dnami, Dane Watts ma zasa nejake problemy s pracovnym povolenim, takze sa da povedat, ze tim potrebuje cas. Mladici pod kosom sa bat nemusia, skor je otazne, ako vela minut dostane Nikola Radicevic po prichode Jacoba Pullena. Kombinacia Amikov a Balvina/Porzingisa/W.Hernangomeza, k tomu dvaja novi skuseni hraci - Berni Rodriguez, resp. Alex Urtasun. Iberostar v podstate bez zmien, ak aj nejake zmeny prebehli, tak drobne, take, ktore sa netykaju rozhraneho jadra timu. Navrat Blagotu Sekulica je zrejme hlavnym momentom prestupoveho obdobia. Tim je samozrejme uz trochu za zenitom, co sa tyka veku, co so sebou moze priniest pomerne dost zraneni, viz. minula sezona, kde kompletny tim prakticky pocas sezony nebol ani v jednom jedinom kole. Prave zohranost a ziadne absencie hraju do kariet hostom, faktom je, ze to uz dost padlo a za 2,6 je to max. za 1,5-2u (nieco medzi tipom a NB zapasom).

Barcelona vs Caja Laboral bez napadu. Barcelona klasicky vykupila hracov, ktori statisticky odohrali najlepsiu sezonu v ACB (Doelmann/Pleiss) od timov, ktore su tesne za velkym duom Barca/Real. Caja klasicke problemy so zraneniami, na ktore v time reagovali podpisom CJ Whitea na 1mesiac (zranenia sa tykaju najma podkosa/PF - Hamilton/Shengelia).

Obradoiro vs Manresa, alias -6,5 je jednoducho fair hcp. A v tomto pripade to nie je zapas, kde aj ked viacej verim domacim (uz len z dovodu lepsej sirky kadra/kvalitnejsich mien/zaruke v podobe Moncha na lavicke) mozem povedat, ze by to mala byt vyhrat 10+, t.j. ze nie je tak dolezite mat co najnizsi hcp, resp. ze rozdiel -5 a -7 nie je az taky klucovy, ako v inych zapasoch. Obradoiro nikdy nebude timom, ktory by supera znicil, je to bojovny celok, Moncho si podla toho aj vybera hracov (pre mna je Pavel Pumprla hrac, ktory dokonale popisuje svojou hrou zmyslanie trenera/timu). Tim sice vyzera ako by bol zlepeny z nepotrebnych hracov roznych timov po celej Europe z roznych na prvy pohlad prekvapivych destinacii, az sa clovek pyta, kde sa zrovna k takymto hracom v Obradoire dostanu. Minulorocny tim vyzeral lepsie, zdravotne problemy ma Rafa Luz, co pri moznostiach backupov, resp. situacii na rozohravke je vazny problem. To je zrejme hlavny dovod, preco vobec nepomyslam nad zahranim hcpu. Na druhej strane je to sice velmi podobne (takisto chyba prve PG), lenze Manresa vyzera ako nedokonceny projekt, sirka toho kadru na ACB je zalostna, keby dnes hrali skoro s kymkolvek mimo Obradoiro, dali by sa podniknut rozhodne vacsie veci. Under sa trochu ponuka, najma kvoli Obradoiru, ale aj kvoli trenerovi Martinezovi, ktori po x rokoch opustil GC a siahol po nom tim z Katalanska. Keby to bolo 5.kolo, do underu okolo 150 idem urcite, takto a pri tych problemoch na PG je to trochu zamotane (ked zostanem bez tipu, v tomto pripade naozaj nic nepokazim, prilezitosti na under u oboch timov s prehladnejsou situaciou bude este mnoho).

--------------------------------------------------------------------------------

Fuenlabrada ML za 2,5u za cca 4,3-4,4
, do toho idem po hlave. Niekto povie pocit, niekto to nazve dokonaly plan, niekto ma bude povazovat za blazna, niekto za genia. Viac-menej to bude zalezat, ako inak, na vysledku. Plan a pocit spociva v tom, co sa odohralo v offseason v Bilbau, resp. co vzniklo v kadri Fuenlabrady. Za A, Bilbao uz bolo jednou nohou v druhej lige, bolo vylucene pre financne nezrovnalosti a neplatenie svojich podlznosti, po necelom mesiaci sa Bilbao "zachranilo", t.j. znova sa zaradilo medzi 18 timov ACB ligy pre sezonu 2014/15. Napriek tomu to na psychike kohokolvek v Bilbau moc nepridalo. Kader Bilbaa - veterani takmer vsetci zostali, naopak vsetko mladsie kader opustilo, faktom je, ze z tych mladsich nenaplnil ocakavania skoro nikto (u takeho Vrkica som krutil hlavou, ked som ho v time ako Bilbao uvidel, naopak u Frana Pilepica som cakal urcite viacej). Do timu prislo dost omladiny, prichody vyzeraju na to, ze malo Bilbao financne problemy, docela dobre - nie zeby problemy nemali uz v minulej sezone.. Vdaka spominanym veciam - kratsia priprava, len 3 pripravne zapasy a aj to behom par dni (prvy pripravny zapas az 20.9.) a to v podstate len proti regionalnym timom (najlepsim superom bola Manresa, v podstate jedinym ako-tak slusnym). Zaroven viaceri hraci mali, resp. maju zdravotne problemy, niektori sa uz postupne vracaju do treningoveho procesu, mozno budu hrat, ale neda sa povedat, ze by boli vo forme a idealne pripraveni na sezonu. Fuenlabrada a ako klucovu vec povazujem obnovenie spoluprace Baron-Panko. Duo, ktore v podstate len na vlastnych pleciach dotiahlo Gipuzkou pred par rokmi k pohodlnej zachrane. Po uspesnej sezone sa ich cesty rozisli, obaja to skusali v daleko vacsich kluboch, napokon netrvalo dlho a zahraju si spolu, v podobnom time ACB, ako za starych dobrych casov. Ten zvysok uz je taky vselijaky, v time je dostatok centimetrov, pod kosom a na doskoku by to nemuselo byt najhorsie, otazkou bude, ako sa zapracuju mladi hraci, ktori dostanu jednu z prvych moznosti sa ukazat (Spires, Smits, Diaz). Pripominam, ze Fuenlabrada bola v minulej sezone nevyspytatelny celok, ktory dokazal porazit easy skoro kohokolvek z tych hratelnych superov a bolo v podstate jedno, ci hrali doma alebo vonku. Suviselo to s orientaciou na trojky, ktore tim drzali nad vodou a ktore ked boli nielen kvalitne ale vylozene nadpriemerne, rozhodovali zapasy a pre supera to miestami bol az neriesitelny problem, ako na taku smrst slusne zaragovat. Tentokrat ta variancia by v time nemala byt az taka masivna, na druhej strane je to 1.kolo, specificka disciplina. Prave to 1.kolo nahradza spominanu varianciu, kde prave naladovy tim s potencialom moze zdolat radoby favorita a ze Bilbao po (ne)priprave je radoby favoritom s oznacenim tej najvyssej akostnej kvality.

Murcia zrejme bez Wooda s Netom, co je v podstate ako clovek minimalne bez jednej ruky, prip. nohy, na druhej strane Valencia, ktora udrzala kader (Doellmann bol neudrzatelny), slusne doplnila (Eurocup nahradila Euroliga) a po vybornej sezone sa neda povazovat za prekvapenie, ze je hcp tak vysoko aj v zapase vonku. Jednoducho NB.

Reneses v GC, trochu pocit, ze timu chyba rozohravac, napriek tomu na pomery GC znova raz slusny kader. Bude zlozite zopakovat minulu sezonu, sance na to ale urcite ziju. -16,0, to bolo aj minuly rok v 1.kole proti Valladolidu, co samo o sebe hovori o tom, ze -16,0 sa zahrat na Real rozhodne neda. Real spravil v offseason zopar zmien, najma prichody Campazza/Ayona su skvelou pracou manazmentu Realu, Nocioni sice na MS vyzeral trochu bez toho spravneho espritu, ale to sa nejako poriesi. Real chcel angazovat aj dalsieho Argentincana, Luisa Scolu. Ako je zname, z Realu k Bulls odisiel Nikola Mirotic a tak na PF sa utvorilo hluche miesto (Felipe Reyes je legenda, kvalitu ma, ale max. ako backup na 15 minut, Nocioni je zasa skor SF. Kader je na PG/SF/C lepsi ako v minulej sezone, naopak na PF nie je jasny kandidat, da sa to riesit Nocionim pri malej zostave, alebo budu vedla seba jednoducho dvaja centri. Real bude znova bavit, znova budem fandit, aby vyhrali Euroligu/ACB ligu, pretoze si to ten tim/trener Laso zasluzi, dokonca aj Rudy Fernandez, saso pocmarany.

+11,0 na tim Andorry, napokon jedineho novacika sutaze nevyzera zle. Proti Unicaje treba kut za horuca. V pripade timu z Malagy by som offseason zhodnotil ako - chvalabohu, ze Zoran Dragic sa uspesne zachranil, zachranil svoju dusu, ako aj karieru, nech uz dopadne jeho angazman za morom (s bratom v Suns) akokolvek (tragicky - dufam, ze to bude presne naopak). Unicaja minimalne zacala pouzivat mozog, alias nedavno predlzila zmluvu s trenerom Plazaom o dalsiu sezonu (2016) a ani kader nebol prekopany tak, ako je v Malage obvykle, zrejme so sezonou boli funkcionari po dlhsom case ako-tak spokojni. To, ze sa v time objavi niekto ako Stefan Markovic, to je pochopitelne, potom ale nechapem, co v time robi Kostas Vasileiadis, to je nieco na sposob ciernej a bielej, absolutne protiklady. Ak si predstavuje, ze Markovic bude branit aj za Kostasa a naopak, v utoku bude Kostas palit za 3 aj za Markovica, potom fajn, ale realne si to nejako predstavit nedokazem. 1,75 na hcp, 0,75 na ML, 2,5u komplet. Tip je postaveny na sympatickom novacikovi, ktory zacina zapasom, kde nema co stratit so superom, ktory vzdy dokaze prekvapit. Over vyzera tiez ako varianta, sice celok s underovym trenerom, lenze doma a proti timu, ktory sa toho rozhodne neboji.

Zaragoza bez Shermadiniho, s novym trenerom a prekopanym kadrom, neprijemny Joventut, na druhej strane pomerne sympaticky hcp, ktory hovori, zahraj ma (myslene z pohladu Zaragozy). Vsetko je postavene na slusny "vyjeb".

Estudiantes vs Lagun Aro - jednoducho under. Sice najmensia hranica kola, podla mna pravom a aj tak to nie je ziaden extrem a la 140bodov. Minuly rok/kadre/treneri/pripr.zapasy, vsetko hovori skor pre under, takze za 4u, preco nie (147).
UselessToo
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 31.10.2009
Tipy a sázky: 6016
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 554.3Hodnocení kvality tipů: 554.3
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 42
PříspěvekZaslal: 11.10.2014, 18:32 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

2.kolo:

V prvom kole sa snad ani vyhrat nedalo a ak niekto vyhral, tak snad len povrchnym tipovanim na jasnych favoritov, ktorym bola prvokolova hendikepova stastena priklonena.

Za "vymrd" povazujem len ten under, kde sa trojky sypali a piesok lial, snad len skoda, ze sa tam toho neurodilo este o trochu viacej, ked uz bola prehra jasna v polcase, logickym vyustenim je prianie pokracovania tej absurdnej prestrelky. Valencia prehra, prekvapenie z casti ano, uz nie take, ked hralo duo Neto/Wood (zasa nehral Bamforth). Ci by som siel do Murcie, keby som vedel, ze budu hrat Neto a Wood a Scott nie? Pravdou je, ze skor nie.. Real bez Rudyho mierne trapenie v utoku a zaroven Reneses hned v prvom sutaznom zapase ukazal, co budeme musiet od GC tuto sezonu cakat (bodove prestrelky to rozhodne nebudu). Moje nazorove odvazne picky proti Bilbau/Unicaje neuspeli, v prvom pripade nie je moc co lutovat, zahrane dobre, zial nebol to ten den, kedy Fuenlabrada povstane k vysinam (nechcem generalizovat, ale po prvom kole mam pocit, ze tych dni moc nebude a ze najrozumnejsie bude vyberat podobne tipy na tento tim s velkou rozvahou). V pripade Unicaje pech, nie nejaky masivny a srdcervuci, ale ano, minimalne push hcpu som si zasluzil. Jedinym pozitivom tak snad vyhra CB Canarias a aj to s pocitom, ze sa z toho nevytazilo tolko, kolko sa mohlo a malo a dobry odhad na prehru Zaragozy, zial zostalo len pri nom.

-------------------------------------------------------------------------------

Druhe kolo, ak ma byt ocistcom, resp. zasluzenym oddychom, tak sa da povazovat za uspokojive.

V sobotu tam nie je nic, max. over Andorra vs Bilbao. Bilbao tazko bude obrannou hradbou, novacik prvykrat v ACB lige pred svojimi fanusikmi s ofenzivnym pojatim, hranica sice pomerne vysoko, co je ten limit, aspon z pohladu nejakeho serioznejsieho tipu s vyssim vkladom. Over hram, ale len tak, aby ma to nemrzelo. Sice som tu pisal vselico proti Bilbau v 1.kole, co viac-menej plati pre celu uvodnu fazu sezony, na domacich mozno mierna hodnota, kedze je vypisana cca rovina, ja radsej zostanem len pri tom overi, kde je v podstate obsiahnuty aj kusok z tipu na Andorru (proti Bilbau).

Valencia vs Cajasol, over fajn, ale hranica nad 160 jednoducho nelakala ani trochu. Cajasol po obmene Reneses/americka skola pojde s tempom hry nahor, naopak kvalita v obrane, najma na rozohravke, len tazko bude na rovnakej urovni ako v minulej sezone. Valencia sa sice nikam nezenie, ked nemusi, resp. sa dokaze velmi dobre prisposobit pomalsiemu tempu hry, ale ked hra proti superom a la sucasna Sevilla, dokaze byt velmi efektivna a tvrdo trestat. Zaroven prvy zapas poukazal na zranitelnost obrany.

Fuenlabrada vs Murcia - alias jeden tim negativne sklamal, rozhodne neprekvapil, v com som dufal a naco som aj tipoval, naopak Murcia prekvapila. Murcia mozno niekoho lakala a zlakala, ale podmienky su naklonene vylozene k NB - Murcia favorit vonku proti naladovemu timu, ktoremu nevysiel prvy zapas, to hrat nechce prakticky nikto.

Caja vs Unicaja - sympaticky tim (ked sa zbavili pritaze v podobe Scariola, vraciam sa po roku k fanusikom timu z Vitorie) vs dlhodobo tragikomicky nefungujuci pseudotim. Aby som nebol taky kruty, Joan Plaza robi vsetko, co vie a uz minula sezona bola aspon o nieco lepsia nez tie predchadzajuce. Caju nadalej trapia podkosove manevre, dnes uz aspon bude k dispozicii nova kratkodoba posila s menom DJ White. Jednoducho povedane, Caja je doma a je lepsim timom, Unicaja je zasa tym pripravenejsim timom na uplny start sezony. Vypisane kurzy su teda adekvatne, resp. vdaka pohybom zacina byt drobna zanedbatelna hodnota na domacich (aj to mozno vdaka mojim sympatiam/antipatiam).

-------------------------------------------------------------------------------

Gran Canaria vs Obradoiro, pre mna tip kola, resp. jedina vec, ktora sa dala lahko desifrovat a zaroven mala/(ma) dobru hranicu. Under, Reneses vs Moncho, GC proti Realu inkasovalo len 70bodov (celkovo 127), nevidim dovod, aby to v tomto zapase islo cez 140. Samozrejme, je to ACB, takze under, ktory by v LNB vysiel 4z5 pripadov, v ACB s tazkostami 3z5 a asi aj to prehanam, jednoducho ta istota dobreho vyvoja tam chyba.

Joventut vs Estudiantes, pri tom trende, ktory zatial prebieha, t.j. stupavy na Estudiantes, sa z NB zapasu stava lakavy na hosti. Uz teraz je 2,9 na menej slavnejsi madridsky tim, 3,0 a nebude nad cim vahat.

Lagun Aro vs Real Madrid, dokonca aj hcp -15,5 na Real vyzera aspon tak dobre, ze ma to laka za 2u zahrat. Do zapasu so Zalgirisom bude zostavat 5 dni, proti GC to nebola ta prava fiesta, takze je to idealny zapas na to si z chuti zastrielat a zdvihnut si znova trochu stratene utocne sebavedomie.

CB Canarias vs Zaragoza. NB - Zaragoza prehrala doma, CB Canarias vyhrali vonku, Zaragoza uz so Shermadinim, naopak CB Canarias hlasi neisty start Saula Blanca. CB Canarias mierny favorit (podla kurzov), fakt tam nevidim priestor k nicomu zmysluplnemu.
kimil135
Sázkař - tipuju hodně
Sázkař - tipuju hodně


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 12.4.2013
Tipy a sázky: 482
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 74.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 3
PříspěvekZaslal: 14.10.2014, 19:29 Předmět: 14.10/21:00 La Bruixa d'Or - Barcelona tip 2 hcp -17,5 (1,91 William Hill) 5/10
Pište tipy na sázení
Citovat

14.10/21:00 La Bruixa d'Or - Barcelona tip 2 hcp -17,5 (1,91 William Hill) 5/10

Domácí La Bruixa i tuto sezónu bude hrát o záchranu jejich kádr se moc nezměnil a nedaří se ji vůbec v útoku a obranu má děravou. V prvním zápase prohrála v Xacobeo 88:64. Barcelona je v tomto zápase jasným favoritem akorát ted nevím jestli už bude hrát Tomáš Satoranský, ale i tak má tak nabitý kádr že by v tomto zápase měla s přehledem zvítězit. Náladu mají dobrou když se vrátili z Číny kde vyhráli turnaj.
zawodak
Sázkař - tipuju hodně
Sázkař - tipuju hodně


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 3.12.2006
Tipy a sázky: 634
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 69.1
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 18.10.2014, 14:48 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

River Andorra-Laboral Kutxa

Prostě a jednoduše jsem tento tip našel na poslední chvíli domácí nejsou zas tak špatný kádr nato, aby byl vypsaný takový kurz


Tipy: River Andorra kurz: 2,85 bwin
River Andorra +5,5 bodů kurz: 1,87 bwin
UselessToo
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 31.10.2009
Tipy a sázky: 6016
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 554.3Hodnocení kvality tipů: 554.3
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 42
PříspěvekZaslal: 19.10.2014, 10:58 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

3.kolo:

Naposledy v nedelu velmi pekne vysli hlavne tipy (platilo to pre ACB, ale aj BBL), naopak tie mensie, resp. doslova pokusy, ktore by som v minulom roku nehral, resp. ich hral za daleko vyssie vklady (tym myslim tie mensie bety) dopadli neslavne, v podstate ani jeden nebol uplne zly, ale zhodou okolnosti vsetky zostali vo vysledku na tej opacnej strane, takze vysledok bol viac-menej horkosladky.

--------------------------------------------------------------------------------

Pekny tip na Andorru, ktora sa dockala svojho premieroveho vitazstva v ACB.

Dnes hram za drobne hcp Obradoiro, v podstate dovodom je, ze ich povazujem za lepsi tim nez Lagun Aro, hcp -5,0 pokryva len domace prostredie.

Potom lakal under Zaragoza vs Valencia, pravdou je, ze narozdiel od minulych sezon zatial trochu tapem, ako brat sucasnu novu Zaragozu. Ta hranica je prajna, resp. podobna standardom z minulych sezon, napriek tomu, ze som v minulych rokoch povazoval Zaragozu za underovu, to zrovna moc uspechu neprinasalo. Takze NB vyzera ako ta spravna volba.

Hram Fuenlabradu za minimum, za 1u, pekne kurzy na hosti, Cajasol pre mna stale tim, ktory sa buduje, zohrava, zaroven proti Oldenburgu im zapas vysiel a okrem toho, bol to zapas navyse - v globale plati, ze u timov/hracov, kde nie su az tak zvyknuti hravat v rytme streda/nedela, resp. priemerne 2 zapasy kazdy tyzden, je docela zlozite sa s tym vyrovnat, resp. podavat spickove vykony vo vsetkych/vacsine zapasov. Fuenlabrada dostava dalsiu sancu ukazat, ze dokaze z casu na cas prekvapit, nejako nie je moc, coho sa chytit, okrem vysokeho kurzu a zotrvacnosti, t.j. nezostat len pri jednom pokuse, ktory nevysiel.

Estudiantes vs CB Canarias a tak ako to je vypisane, NB. Skor underovy vs overovy, pri hranici skor under. 1,7 vs 2,3, skor domaci, ale zasa v tom nevidim ziaden vyrazny apel, aby som sa do toho po hlave vrhol. Su lepsie zapasy, resp. je to ACB a snazit sa hrat vsetko, resp. co i len nejaky naznak, nie je cesta, ktorou by som sa rad pustil.

Barcelona vs GC. Suboj dvoch poharovych zastupcov ACB. Z pohladu tipera by to mal byt vrchol tohto kola. Laka under a tentokrat musim povedat, ze nielen laka, ale je naozaj velmi dobre hratelny. Barcelona sice na uvod sezon to s obranou moc nesili, nie je to ten underovy kolos, ku ktoremu sa prehryzu az pocas sezony, tak ako stupa dolezitost a hodnota kazdeho dalsieho zapasu. Napriek tomu hranica okolo 150, pre mna vylozene underovy super a toboz vonku a okrem ineho, velmi vydareny zapas, co sa utoku tyka, proti Cantu v Eurocupe. To vsetko hra do kariet. Mimo toho sa mi ale rovnako paci hcp proti Barcelone - +15,0 stale drzi Coral, hovorim o sucasnosti a to je parada. GC naozaj hra vyborne a so svojou strategiou boja a s faktom, ze pre pomyselneho outsidera, ktory ma kvalitu, su podobne zapasy viacej motivujuce. Okrem ineho, Barcelona hrala euroligovy zapas len pred 2 dnami, sice doma, ale je to zapas, ktory v minulych rokoch musela tvrdo ubojovat, resp. ktore bola schopne aj prehrat. Jedina dilema je v tom - hrat under + hcp na GC, alebo hrat TT under Barca + ML GC. Ja hram to prve, aj z toho dovodu, ze som sa k tomu nedostal tak skoro, ako bolo potrebne, resp. ze ML sa mi pri prvej variante uz nevtesna do MM (pricom je to longshot). Ale naozaj sa mi tam paci vsetko v linii under a tipov na GC, nech uz z toho vyjde cokolvek.

Unicaja vs Manresa. Unicaja ma slusne, resp. fantasticke uvody sezon, ked berieme ako bernu mincu to, co sa s timom deje v druhej polovici sezony. Manresa vonku, s horsou kvalitou a s niektorymi zranenymi hracmi, avsak tak ako je to kurzovo postavene, resp. s takym vysokym hcpom, aky svieti pri time z Malagy, to moze vsadit len blazon. Jednoznacny NB.

Real vs Joventut. Suboj dlhodobych bombarderov, faktom je, ze zatial v tejto sezone ako keby sa trochu pohli lady. Ja to vidim skor v superoch, urcite v pripade Joventutu, v pripade Realu nieco medzi, skor zatial nefunguje strelba za 3body (odchod Mirotica/absencia-navrat po zraneni Rudyho). K tomu overy medzi tymito timami mozno prekvapivo moc nepadaju, s vynimkou mozno posledneho zapasu, ktory bol ale na uplnom konci sezony, takze to samo o sebe nahravalo higscore zapasu. Ja som si to za minimum zahral, posledne 3 zapasy v Madride cez 160 (najmenej 165), Real znova po zapase, kde trojky fungovali podpriemerne, Joventut po zapase s Estudiantes, kde si takisto moc nezastrielali - pravdou je, ze 125bodov akemukolvek zapasu Joventut nesvedci, nech je super akykolvek obranny titan, co dokonca Estudiantes v mojich ociach v sucasnosti nie je.
ForzaSigma
Sázkař - tipuju často
Sázkař - tipuju často


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 15.12.2013
Tipy a sázky: 149
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 72.3
Přidej hodnocení ZDE
PříspěvekZaslal: 19.10.2014, 12:39 Předmět: GC hcp 14+ T....
Pište tipy na sázení
Citovat

Diky za inspiraci libí se mi ten handicap na Grand Canariu co jsem videl tak je doma snad neporazili ani o 10 bodu takze za ten kurz 1,8 se mi moc líbí ,snad nám to vyjde díky a čus...
zawodak
Sázkař - tipuju hodně
Sázkař - tipuju hodně


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 3.12.2006
Tipy a sázky: 634
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 69.1
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 26.10.2014, 12:13 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Laboral Kutxa-Bilbao

Opět nechápu vypsaný kurz na Laboral je to nesmysl i kdyby tohle nemělo vyjít tak jdu do toho ostře.

Tipy: Bilbao kurz: 3,4 William Hill vklad: 7u
Bilbao +6,5 kurz: 1,9 bet365 vklad: 10u
alieen
Sázkař - jsem tu nový
Sázkař - jsem tu nový


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 24.11.2014
Tipy a sázky: 1
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 10.1
Přidej hodnocení ZDE
PříspěvekZaslal: 24.11.2014, 13:41 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Domácí Kouvot je druhý nejvíce bodující tým a dneska se utká proti čtvrtému nejvíce bodujícímu tým který je sice na posledním místě. Kouvot poslední 4 zápasy hrál doma a exceloval vítězstvím i počtem vodů kdy ve dvou případech dal dokonce více jak 100 bodů. UU-Korihait se umí chytit útočného basketu, ale potom nedokáží se soustředit na obranu a obdrží hodně bodů. Dneska by to mělo být pro oko diváka, který uvidí hodně košů.
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 7.03.2015, 18:34 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Lagun Aro - Obradioro Tip 1 AH -4.5 (1.89 Pinnacle) 6/10
ACB ligu vnímám jako soutěž, která je specifická tím, že v ní obrovskou roli hraje domácí prostředí. Tedy vlastně jak se to vezme. Jsou týmy pro které je domácí prostředí klíčové a venku nezahrají "nic" (typicky se takto mluvilo jednu dobu o Gran Canarii) a naopak týmy, které slabší nominální kvalitu nahrazují větší vyrovnaností doma i venku. Obradoiro je letos každopádně ten první případ - venku vyhráli jediné utkání. Celkově se jim, ale daří slušně. Záchrana je poměrně blízko a play-off docela daleko (nemusí se o zdát, ale dohnat dvě výhry na Caju Laboral a Gran Canarii by bylo překvapením). Naproti tomu Lagun Aro se ještě bude o záchranu prát. Takže vzhledem k situaci obou týmů a vzhledem k tomu, že se hraje v San Sebastianu, tak volím jasně domácí v hcp -4.5.
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 8.03.2015, 18:10 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

La Bruixa d'Or - Unicaja Malaga Tip 1 AH +11.5 (1.90 Bet365) 6/10
Souboj prvního s posledním. Dalo by se říct, že jednoznačná záležitost. Tady to ale tak jednoznačně nevidím. Manresa je samozřejmě nic moc tým a v té konkurenci, jaká tam je vidím jako favorita na sestup, ale 11.5 je samo o sobě hodně a Malaga venku hraje spíše podprůměrně. Vyhrává, ale většinou jen těsně. Ještě ani jednou nevyhrála letos venku o více než 10, takže +11.5 si rád zahraju.[/b]
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 14.03.2015, 18:21 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

La Bruixa d'Or – Gipkuzoa Basket Tip 1 ML (2.05 Marathonbet) 6/10
Úspěšně jsme vsázeli ve vysokém hcp na Manresu (La Bruixa) už minulý zápas proti první Malaze a Manrsa nakonec dokonce vyhrála. Úvaha byla jasná – domácí hrají na své palubovce velice slušně a aktuální předposlední nelchotivé místo mají hlaavně díky neschopnosti vyhrávat venku. Proti nim stojí (stejně jako minule) tým, který naopak venku příliš nezáří a ačkoli si občas dokáže získat výhru proti doma slabším týmům (Fuenlabrada, Cajasol), tak to nic nemění na faktu, že venku nic moc. Željko Šakić se rozehrál k velkým výkonům a White s Dewarem ho dokáží v poslední době solidně podpořit. Když vezmu tohle všechno, výrazně zlepšenou hru Manresy a nutnost zbírat body kvůli záchraně, tak rád věřím domácím.
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 22.03.2015, 11:01 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Iberostar Tenerife - Unicaja Malaga Tip 1 AH +3.5 (1.96 Marathonbet) 6/10
Už v tipu na Manresu proti Malaze jsem psal, že Unicaja je mizerná venku. Tenkrát šlo na vysoký hcp, ale Unicaja moje slova potvrdila, když s La Bruixou (v té době poslední tým) dokonce prohrála. Tak jako tak, dnes je to pro Unicaju ještě těžší zápas. Tenerife ještě pořád může do PO, bude mít velký hlad po vítězství. K tomu si přidejte výborné výkony na domácí palubovce a kompletní kádr a na druhé straně unavenou a zraněními rozklíženou Malagu a máme zápas, který by mohl jasně dopadnout pro Tenerife.
[/b]


Naposledy upravil grafyk dne 5.04.2015, 15:30, celkově upraveno 1 krát.
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 5.04.2015, 8:37 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Iberostar Tenerife - Laboral Kutxa Tip 1 HT (2.60 Bet365) 4/10
Ani jeden z týmů nebude oplývat motivací, protože domácí mají daleko do PO, ale zároveň blízko záchraně. Hosté samozřejmě PO jisté ještě nemají, ale dát by ho určitě mělia a výchozí pozici mají dobrou, takže to pro ně určitě není zápas o život. Navíc home spot už je pro Caju Laboral daleko. Nabízel by se logicky over, ale Laboral bude dálpostrádat Bertanse a opět zřejmě Shengeliu, což je 20, které se prostě můžou projevit a celkově bych byl opatrný. I proto si rád zahraju doma velice silný CB Canarias v poločase.

CAI Zaragoza - Real Madrid Tip 1 HT (3.55 Pinnacle) 4/10
Zápas týmů, které mají naprosto rozdílnou motivaci. Na jedné straně Real, který je druhý s určitou ztrátou na Unicaju která se bude blbě doáhánět, s náročnou Euroligou a zápasem s Barcelonou příští víkend před sebou. Navíc se Realu moc nedaří venku. Oproti tomu doma silná Zaragoza, která zoufale bojuje o PO.


Naposledy upravil grafyk dne 5.04.2015, 15:30, celkově upraveno 1 krát.
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 5.04.2015, 15:29 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

[b]Estudiantes - Bizkaia Bilbao Basket Tip 1 AH -2 (2.06 Pinnacle) 5/10
[/b]Estuiantes super tým doma a proti němu Bilbao, které je velice průměrné venku. Bet na domácí jako takový už se musí nutně zvážit. Navíc Estudiantes se umí vytáhnout proti top týmům soutěže, takže o důvod víc. Domácím bude chybět Van Lacke a možná Salgado, což by sice byla určitá ztráta, ale ne taková, která by na vyznění sázky až tolik něco měnila. Věřím domácím v nízkém hcp.
grafyk



Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 1.3.2015
Tipy a sázky: 1704
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 253.4
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 12.04.2015, 16:59 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Estudiantes Madrid - Unicaja Malaga Tip 1 ML (2.25 Pinnacle) 5/10
Pro mě ideální zápas na bet. Samozřejmě - drop kurzů na domácí je veliký, ale pořád si to rád zahraju. Unicaja chytla v posledních týdnech slušnou formu, ale pořád platí za tým, který je venku podprůměrný. Proti nim stojí doma velice silní Estudiantes, kteří navíc mají schopnost podat výjimečné výkony proti top týmům. Nejistý je start Javi Salgada a Fede Van Lackeho, ale pořád jde o hráče, které Vidorretův tým zvládne nahradit. Za 2.50 by to samozřejmě bylo hezčí, ale i takhle to beru.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy