Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
New York Islanders - Toronto Maple Leafs 31 Mar 2018, 01:00

 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
patrikp1983
Sázkař jako doma
Sázkař jako doma


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 19.9.2015
Tipy a sázky: 4302
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 325.8
Přidej hodnocení ZDE
PříspěvekZaslal: 30.03.2018, 14:13 Předmět: New York Islanders - Toronto Maple Leafs 31 Mar 2018, 01:00
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Vítejte u mé další analýzy na mou oblíbenou zámořskou soutěž NHL Smile

Pro mou další analýzu jsem si vybral zítřejší noční zápas mezi New York Islanders a Toronto Maple Leafs.

Jako v mých předcházejících analýzách na tuhle soutěž opět shrnu důvody proč jsem se rozhodl pro vítězství Toronta do jednotlivých bodů :

1, Kvalita kádru a forma ve prospěch Toronta


Toronto prožívá jednu z nejpovedenější sezón za posledních 12 let a také tomu odpovídá pozice v tabulce kde se nachází. Maple Leafs jsou na 4. místě Východní konferenci se stejným bodovým ziskem jako třetí Washington a počínaje dneškem jsou jistým účastníkem playoff.

Z posledních 10 zápasů prohráli Javorové listy pouze třikrát a dvakrát to bylo proti Sabres, kde si troufnu říct bylo Toronto jasně lepší, ale naneštěstí pro ně se v obou zápasech blýsknul C.Johnson, jinak „podprůměrný“ gólman Buffala.

Když se podívám na kádr Toronta, tak mám z něj skvělý dojem, hned 9 hráčů se již dokázalo dostat přes milník 40 bodů, zatímco u Islanders pouhých 6, což svědčí o větší vyrovnanosti na straně Maple Leafs a domácí si tak budou muset dávat pozor na všechny pětky svého soupeře.

Nasvědčuje tomu i forma nejproduktivnějších hráčů v posledních 5 zápasech : Na straně Islanders : Lee, Tavares, Barzal, Beauvillier,Eberle nasbírali 19 bodů, zatímco u Maple Leafs to byl bohatší bodový zisk a pětice složená z hráčů : Matthews,Marner,Rielly,Van Riemsdyk a Bozak získali bodů 28.

Islanders je už bez šance na playoff a drží zatím 12.místo ve Východní konferenci. Sice si můžou svou pozici vylepšit, protože ztrácí pouhý bod na své rivaly z Rangers, ale svými posledními výkony tomu nijak nenasvědčují.

Domácí z posledních 10 zápasů vyhráli pouhá 3 utkání a to poslední a řadí se mezi týmy s nejhorší formou. Poslední utkání sice se Senators zvládli, ale Toronto je úplně jiný tým a budou to mít podle mě mnohem složitější urvat nějaké body.


Isles spoléhají zejména na své první dvě pětky, kde musím pochválit centra 2. formace M.Barzala, který je nejlepším nováčkem celé NHL a celkový dojem Islanders trošku vylepšuje, nicméně v součtu si myslím, že to na hostující Toronto stačit nebude.

2, Efektivní přesilovky Toronta x Mizerné oslabení Islanders

Hostující tým zvládá přesilovky výborně a se 24,62 % se řadí na 5. místo ve využití přesilových her z celé NHL.

Velký podíl na tomhle skvělém čísle mají zejména dva hráči a konkrétně : Nejlepší střelec Toronta J.Van Riemsdyk, (35 gólů) , z toho 11 přesilových a N.Kadri (10 přesilových gólů).

Oslabení Islanders jsem již jednou zmiňoval v předcházející analýze proti Floridě a od té doby se nic výrazného nezměnilo a domácí ve svých posledních 2 zápasech dvakrát inkasovali právě v oslabení.

Pro přehlednost tedy zopakuji : 72,73 % ubráněných oslabení, vůbec třetí nejhorší z celé soutěže, tenhle faktor může opět rozhodnout utkání a opět staví Toronto do role favorita.

Jen pro zajímavost, když už jsem zmínil J.Vana Riemsdyka, tak právě tenhle hráč ,vstřelil v posledním utkání proti Floridě již svůj 200tý gól v NHL a je to pro něj jeho jednoznačně nejpovedenější sezóna, co se týče vstřelených gólů, takže velká hrozba pro Isles.

3, Návrat talentovaného Matthewse a neskutečné zákroky Andersena

Toronta má spoustu kvalitních hráčů, ale z posledních zápasů mě nejvíce oslovují právě tihle dva jmenovaní.

Nejvíc bodů zatím získal sice M.Marner (67) a z posledních 5 zápasů má i skvělou formu (2+6), ale nebýt zranění A.Matthewse, tak by kanadské bodování Toronta podle mého nevedl.

Auston Matthews odehrál sice jen 57 zápasů, ale v nich získal 54 bodů,což je bezmála průměr jeden bod na zápas. Nebýt zranění ,tak jeho bilance by byla určitě ještě lepší,nicméně tohle k hokeji patří a nevyhne se tomu skoro nikdo.

Byl jsem velice zvědavý jak si tenhle teprve 20 letý Americký talent povede po zranění ramene a nestačil jsem se divit Na jeho výkonech vůbec nešly poznat nějaké známky předchozího zranění, hrál výborně a v posledních 4 zápasech má bilanci 2+2.

Další hráč, který mě mě velice zaujal je golmanská jednička Maple Leafs : Frederik Andersen.(91,74%)

Tenhle Dánský gólman je vůbec nejvytíženějším brankářem z celé NHL a připsal si již 1932 zákroků, ve srovnání s druhým A.Vasilevskym , který má 1827 zákroků ,je už to celkem znatelný rozdíl.

Možná právě kvůli tomuhle zápasovému vytížení někdy působí Andersen trošku unaveně, ale to se nedá říct v posledních zápasech, kde září a zejména proti Floridě, kdy z bezprostřední blízkosti zneškodnil „tutovku“ J.Huberdeaua a vysloužil si tím skoro „standing ovation“. Podobné zákroky Andersen předvádí skoro každý druhý zápas a také díky němu je Toronto tak vysoce v tabulce.

Samozřejmě není jisté, jestli po již jistém postupu do playoff nedá možnost trenér Maple Leafs Michael Babcock si zachytat i brankářské dvojce – C.McElhinneymu, ale myslím si ,že i tohle by nemělo hrát vážnou roli, protože i C.McElhinney je velmi kvalitní gólman a za úspěšnost 93,55 % by se nemusel stydět žádný brankář v NHL.

V brance Islanders nejspíš očekávám slovenského golmana J.Haláka se 90,64 % úspěšností, nebo C.Gibsona (91,67 %) , který však doposud odchytal pouze 7 zápasů a opět si myslím ,že kvalita gólmanů je rozhodně na straně Maple Leafs.

4, Skvělý útok Toronta x Hrozná obrana Islanders

Poslední bod, proč by mělo Toronto tenhle zápas zvládnout ,je velmi podobný tomu jak jsem zmiňoval když hrál New York proti Floridě, jen tu nebude hrát roli střelecká aktivita, ale přímo vstřelené góly.

Hosté již za celou sezónu nastříleli 261 gólů a s průměrem 3,3 vstřelených gólů na zápas se řadí na druhé místo z celé NHL, hned za vedoucí Tampu Bay.

Toronto sice není tak střelecky aktivní, jako třeba Florida, ale na druhou stranu jsou velmi efektivní ,o čemž vypovídá statistika úspěšnosti střelby z posledních 5 utkání, která činí 11,87% , naproti tomu Islanders mají pouhých 8,1 % , to jsou hned více než 3 % v pouhých 5 zápasech.

O obraně domácího celku jsem se již zmiňoval v předchozí analýze, ale pro přehlednost to ještě jednou připomenu. Islanders již inkasovali 279 gólů, což je průměr 3,58 na zápas a řadí se tak na úplný chvost NHL v téhle konkrétní statistice.

Ani jednomu týmu nebude chybět žádný důležitý hráč, pokud neberu v podtaz absenci Komarova na straně Toronta, nebo Cizikase u Islanders. Ani jeden ze zmiňovaných však není oporou týmu a nebude jejich absence pro tohle utkání tak významná.

Jediné co by tedy mohlo hrát pro domácí je fakt, že Torontu už prakticky o nic nejde. Nicméně si myslím, že nejproduktivnější hráči Toronta : M.Marner , W.Nylander a zejména A.Matthews nemají ve zvyku nějaké utkání vypouštět. Všichni zmiňovaní jsou mladíci do 21 let a myslím si, že i když Maple Leafs mají jisté playoff, tak do utkání proti New Yorku dají vše a potvrdí tak svou kvalitu.

Doufám tedy, že i moje další analýza proti Islanders bude opět úspěšná a přeji všem kdo se inspirují, ať se zelená.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy