Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Michelin8 blog - březen 2016 (+2,28 unitů ... +3,17 % Yield)

 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
propitak
Sázkař - admin
Sázkař - admin


Celková statistika na K2:
Počet OK: 463
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 3
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 534
Vklady: 997 unitů
Výhry: 1064.16 unitů
Profit: +67.16 unitů
Yield: +6.74 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 10.2.2004
Tipy a sázky: 13018
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 506Hodnocení kvality tipů: 506
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 12
PříspěvekZaslal: 29.02.2016, 9:26 Předmět: Michelin8 blog - březen 2016 (+2,28 unitů ... +3,17 % Yield)
Pište tipy na sázení
Citovat

Michelin8 blog - březen 2016

Naposledy upravil propitak dne 1.04.2016, 8:40, celkově upraveno 1 krát.
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 4.03.2016, 17:00 Předmět: Opava - Kolín
Pište tipy na sázení
Citovat

04.03.2016 - 18:00

Opava - Kolín (Basketbal, Česko: NBL) - Kolín +6 (Pinnacle=2,06) 4/10 - 76:64 = KO -4
Opava - Kolín (Basketbal, Česko: NBL) - Kolín (Pinnacle=3,59) 2/10 = 76:64 = KO -2

- O informaci, že nenastoupí asi největší opora hostů Bakič, nikde nebylo ani slechu. Bohužel na výkonu týmu hostů to bylo znát, kteří s domácí zonovou obranou měli velké problémy. Domácí trestali celý zápas hodně ztrát u hostů, kteří nebyli schopni vyhrát žádnou čtvrtinu. To jak je pro domácí důležitý Jakub Šiřina, který nakonec nastoupil do zápasu, bylo znát celý zápas. Nejlepší střelci za domácí: Šiřina Jakub (16b.), Jurečka Luděk (14b.), Blažek Jakub (12b.), Gniadek Martin (12b.) a Cvek Viktor (11b.) - za hosty: Skinner Lee (14b.), Glover Showron (13b.), McEachin Christopher (13b.) a Machač David (10b.).

- Domácí jsou hodně nevyspitatelný tým, který někdy odehraje za sezonu průměrný basketbal a někdy naopak mají skvělou sezonu, kdy bojují o ty nejvyšší příčky v tabulce. Letos dokázali porazit venku silné Pardubice, ale zase naopak je překvapilo letos se trápící Brno. Domácí prostředí s asi nejlepší diváckou podporou v lize je pro tým velkou oporou, kde jen tak neprohrávají. Výborná obrana, střelba z perimetru, rozehrávka s domácím reprezentantem atd., zdobí Opavský tým. Nicméně tým v poslední době trápí velká marodka, což se projevilo hned v průměrných Svitavách, kde domácí prohráli 83:75. Ve středu se na palubovce vůbec neobjevil kapitán Jakub Šiřina (nachlazení a problémy s kolenem - v Pardubicích 27.2. v domácím prostředí dal 26b.), to samé platilo o Radimu Klečkovi (problémy s kolenem), Rostislavu Dragounovi (naražené koleno) a Václavu Bujnochovi (nespecifikováno). Zdravotní patálie mají ale i další členové BK Opava. Trenér Petr Czudek nemá dnes situaci vůbec lehkou: "Momentálně nemohu říct, kdo nastoupí, uvidíme v den zápasu, léčíme šrámy, jsou tam i nějaká nachlazení." Odpovědět nedokázal ani směrem k Jakubu Šiřinovi. Síly soupeře si je trenér vědom: "Kolín je v současné době velmi silný a má formu, což dokázal vítězstvím v Děčíně. Nebezpeční jsou všichni Američané a doplňují je Ličartovský, Machač a Vocetka. Chceme-li uspět, musíme podat stejný výkon jako ve druhém poločase v utkání proti Pardubicím." Až nezvyklé je, že domácí nedisponují žádnou zahraniční posilou. Naopak v týmu je široký zástup domácích hráčů s lídrem a vynikajícím rozehrávačem Jakubem Šiřinou. Další opory jsou J. Blažek, F. Zbránek, L. Jurečka, M. Gniadek, V. Cvek a R. Dragoun.
- Hosté po špatném začátku sezony nyní zažívají skvělou formu, kdy z 10. zápasů hned 8 vyhráli. Špatná minulá sezona, kdy vůbec nepostoupili do play off, by se neměla letos opakovat. Tým, který je opakem dnešních domácích co se ve složení kádru týče, kde osu týmu tvoří převážně cizinci, hraje převážně ofenzivní, rychlý basketbal se skvělou střelbou z perimetru a hlavně se silnou individuální mentalitou dokáže zabrat, kdy soupeři už dochází síly (to tým dokázal v nedávném zápase v oslabeném Děčíně 72:78, kterému chyběla ústřední postava a rozehrávač Tomáš Vyoral). Predrag Benáček (trenér): "Do Opavy vyrazíme dobře naladění a pokusíme se o další vítězství. Dlouhodobě se nám tam nevede, ale tentokrát věřím, že špatnou bilanci zlomíme." Tým až na Lukáše Rovenského (plastika předního zkříženého vazu) je kompletní. Ústřední postavou týmu je kapitán národního celku Černé Hory Bojan Bakič, který získal mistrovské tituly na Ukrajině, v Polsku či Lotyšsku. Rozehrávku řídí Showron Glover a Jimmie Hunt. Podkošovou hru obstarávají hlavně Lee Skinner, Karel Aušprunk a David Machač. A na křídle kromě už zmiňovaného Bakiče hrají Christopher McEachin s domácími Štefanem Ličartovským a Michalem Vocetkou.
- I když je Opava doma velmi silná, kde mají skvělou diváckou podporu, tak dnes očekávám hodně vyrovnané utkání. Hlavně domácí absence jsou hodně na týmu znát, kde i když nastoupí domácí opora Šiřina, tak nebude určitě úplně fit. Jediné pozitivum pro domácí je, že se vrátil uzdravený M. Gniadek, který ale zatím nehraje naplno. Pro domácí, kteří mají početnou marodku, to nebude dnes nic lehkého proti týmu, který má nyní výbornou formu (v posledním zápase se slabým Jindřichovým Hradcem (96:73) skorovalo dokonce všech 12 hráčů v Kolínském týmu, kde tým šetřil síly opor na dnešní duel). Na letošní vzájemné zápasy, když nepočítám vypuštěný zápas o 3. místo v poháru od Kolína, je stav 2:1 pro Opavu, kde Kolín soupeři dluží těsnou domácí porážku v prodloužení (Kolín - Opava 81:82 ET, Opava - Kolín 91:65, Kolín - Opava 89:76).



Profit: -6
Yield: -100%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 5.03.2016, 10:34 Předmět: Emsdetten - Aue
Pište tipy na sázení
Citovat

05.03.2016 - 19:00

Emsdetten - Aue (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Emsdetten (T....=1,72) 5/10 - 33:26 = OK +3,6

- Začátek zápasu byl vyrovnaný, kdy dokonce hosté vedli i o 2. branky. Nicméně po pauze a změně taktiky od domácího trenéra Kubeše si tým do druhé půle udělal pěkný náskok před soupeřem (1.p. 17:12). Ve druhém poločase hosté vytvořili útočný tlak na domácí a stáhli skore na rozdíl 1. branky. Trenér Kubeš opět skvěle zareagoval přestávkou a tým seskupil, tak že konec utkání patřil už jen domácím, kteří stavem 9:3 ukončili zápas (2.p. 16:14). Nejlepší střelci za domácí: J. Adams (10g.), M. Krings (8g.) a O. Grétarsson (7g.) - za hosty: A. Sigtryggsson (9g.), G. Remke (8g. - i přez své zranění ukázal opět svůj talent střílet branky) a J. Faith (2g.).

- Domácí po úspěšné přestávce nyní zažívají pokles formy, kdy dokonce prohráli s průměrným Hagenem vysoko 44:24. Velkou roli hraje hlavně velká vytíženost v zápase důležitých hráčů, kteří odehrávají téměř celé utkání. Vliv na tým měl určitě i odchod T. Rivesjoeho do Erlangenu. Tým zas tak velký problém s marodkou nemá, spíš je to v hlavě, což tvrdí trenér Daniel Kubeš (současně trenér ČR reprezentace a bývalý hráč, který prošel i slavným Kielem), který dnes musí najít řešení, jak tým dostat opět na vítěznou vlnu. Klub, který už okusil i 1. bundesligu disponuje řadou vynikajících hráčů: nejlepší střelci týmu a reprezentanti Islandu O. Grétarsson a E. Arnarson, další vynikající střelec a reprezentant Nizozemska J. Adams, kteří jsou doplnění domácími zkušenými hráči a mladou krví: A. Kropp, M. Krings, A. Runnarsson a A. Antonewitch.
- Hosté jsou týmem, který se každoročně zlepšuje. V řadách se míchá zkušenost s dravým mládím v různých národech. Vynikající trenér Runar Sigtryggsson má dnes plnou hlavu s tím, kdo vůbec na zápas odjede. Určitě nenastoupí dlouhodobě zranění Mazur, Musil, Runarsson a Mägi, definitivně nepojedou ani nemocní (angína) Topfer a Brykner, a velkým otazníkem budou Remke (zranění ramene) a Bornhorn (zranění stehenního svalu), kteří s týmem jedou. Trenér byl nucen dokonce povolat z rezervního týmu brankáře Alexandra Raupacha. V týmu dnes největší oporou budou už jen E. Meinhardt, J. Faith, K. Roch a A. Sigtryggsson.
- Hosté dnes nastoupí opět v okleštěné sestavě důležitých hráčů, tak jako v minulém zápase s Friesenheimem (24:26), kde zachránila debakl týmu hlavně brankářská dvojka S. Pétursson. Dnes mají domácí určitě na to v silném domácím prostředí, aby se vrátili na vlnu výher. Navíc mají domácí co vracet dnešním hostům v letošní sezoně (Aue - Emsdetten 29:23). Kurz už hodně spadnul, ale české sázkové kanceláře kurz drží pořád docela nahoře.



Profit: -2,4
Yield: -21,8%


Naposledy upravil Michelin8 dne 6.03.2016, 9:46, celkově upraveno 1 krát.
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 5.03.2016, 14:27 Předmět: Hamm-Westfalen - Neuhausen/Erms
Pište tipy na sázení
Citovat

05.03.2016 - 19:15

Hamm-Westfalen - Neuhausen/Erms (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Neuhausen/Erms +1.5 (Unibet=2,06) 4/10 - 31:31 = OK +4,24
Hamm-Westfalen - Neuhausen/Erms (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Neuhausen/Erms (Sazkabet=4,66) 2/10 - 31:31 = KO -2

- Hodně vyrovnaný duel, kde delší dobu v zápase měli hosté navrch, a kteří vedli ještě 10 min. před závěřečným hvizdem o 3 branky. Nicméně závěr zápasu patřil domácím, kteří nejprve vyrovnali a potom skore dokonce otočili. Hostům může mrzet to, že pár min. před koncem utkání neproměnili TH (celkem házeli 12 TH a proměnili 9 TH), ale zase mohou být rádi, že dokázali neuvěřitelně za 1. min. před koncem zápasu srovnat skore, kdy ještě prohrávali o 2. branky. Nejlepší střelci za domácí: S. Just (7g.), L. Blohme (5g.) a J. Ritterbach (5g.) - za hosty: F. Klingler (9g.), C. Maas (8g.) a C. Wahl (3g.).

- Domácí jsou týmem, kde z amatéra se stal profesionál, což se odraží i v tabulce umístěním na 5. místě. Nyní tým táhne doma 6 výher v řadě, venku to je horší. Nicméně po přestávce se klub potýká s velkou marodkou, která hodně ovlivňuje těsné domácí výhry. V minulém zápase dokonce dostali pořádnou nadílku od silného Erlangenu (34:18). Trenér Niels Pfannenschmidt dnešní zápas nechce jen tak podcenit: "V této lize neexistují lehké zápasy. Nesmíme přeceňovat aktuální umístění dnešního soupeře. Musíme se zaměřit na naši dobrou hru. Pak můžeme opět vyhrát." Domácím budou opět chybět důležití hráči: Ondřej Zdráhala, Jakob Macke, Markus Fuchs, Jan Brosch a Savvas Savvas. Nováček Valentin Schmidt nebude kvůli zranění svalu také k dispozici. Aby to nebylo vše, tak velký otazník je i nad Marianem Orlowskim (zranění prstu). Oporou zůstavají pro tým už jen náš brankář T. Mrkva, zkušený S. Just a mladíci J. Possehl, B. Zintel, J. Ritterbach a L. Blohme.
- Hosté po katastrofálním startu v sezoně se dokázali přesunout nad místa sestupu. Tým, který má zkušenosti i z 1. bundesligy, nezažívá zrovna povedenou sezonu. Cíl udržet se v 2. lize je ale víc než jasný. Špatná obrana, ale vynikající útok, kazí v poslední době těsné porážky i se silnými týmy (Erlangen - Neuhausen/Erms 26:25, Neuhausen/Erms - Friesenheim 24:26). Trenér Aleksandar Stevic situaci vyhodnotil, že jeho svěřenci po výhře berou následující zápas hodně na lehkou váhu a nehrají na 100%. Dnešní zápas Stevic okomentoval následovně: "Chci vidět svůj tým v obranné práci mnohem lepší. Jen poctivá disciplína povede k úspěchu u dnešního soupeře." Otazník je jen nad D. Wessigem (zranění ramene), jinak jede tým kompletní na dnešní zápas. Tým je hodně rovnoměrně vyvážený co se týče střílení branek, ale mezi největší opory patří C. Wahl, A. Bornemann, F. Michalik, C. Maas, F. Klingler, D. Reusch a P. Keinath.
- Dnes vidím jasnou value hodnotu na hosty, která už ale rapidně klesá. Domácí bez svých opor to dnes nebudou mít vůbec lehké s týmem, který určitě není horší než jejich dnešní soupeř. Letošní vzájemný zápas vyšel lépe pro dnešní domácí (Neuhausen/Erms - Hamm-Westfalen 19:23), to ale byly oba týmy úplně s formou někde jinde. Vzájemná statistika odehraných zápasů dokládá vyrovnané utkání: Neuhausen/Erms - Hamm-Westfalen 21:21, Hamm-Westfalen - Neuhausen/Erms 32:30, Hamm-Westfalen - Neuhausen/Erms 24:28, Neuhausen/Erms - Hamm-Westfalen 27:25, Hamm-Westfalen - Neuhausen/Erms 30:26, Neuhausen/Erms - Hamm-Westfalen 23:22.



Profit: -0,16
Yield: -0,9%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 6.03.2016, 16:12 Předmět: Nordhorn-Lingen - Roztok
Pište tipy na sázení
Citovat

06.03.2016 - 17:00

Nordhorn-Lingen - Roztok (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Roztok +5.5 (Unibet=1,96) 4/10 - 20:26 = OK +3,84

- Nervozitě domácího trenéra Bültmanna po celý zápas se snad není ani čemu divit. Špatný výkon týmu, kdy druhý nejlepší střelec domácích Wiese se ani jednou v zápase neprosadil přez velmi silnou a organizovanou obranu hostů s výborným brankářem Kominkem, nemohl jinak pro domácí dopadnout. Jen začátek zápasu se pro domácí vyvíjel dobře, kdy vedli o 2. branky. Potom už se do konce 1.p. ujala hry kanonáda a výborná obrana hostů (1.p. 8:13). Ve druhé půli se hosté drželi stále dobře fungující taktikou v zápase, kdy si slušný náskok pohlídali už do konce utkání (2.p. 12:13). Za domácí byli nejlepší střelci: J. Rooba (6g.), L. de Boer (4g.) a L. Heiny (3g.) - za hosty: R. Gruszka (7g.), M. Pechstein (5g.) a R. Bečvář (4g.).

- Domácí vkročili po přestávce do ligy dobrou nohou, protože zatím žádný z 5. odehraných zápasů neprohráli, i když měli docelá úzkou četu hráčů. Nicméně všechny zápasy odehráli s průměrnými týmy, s kterými měli i tak co dělat, aby vyhráli (např. domácí remíza se slabým Springe 21:21). Tým se postupně dává dohromady ze zranění, ale pořád nějaké ty šrámy mají. Trenér Heiner Bültmann vidí hlavně příčinu ve změněné taktice kvůli dlouhodobé absenci nejlepšího hráče a kapitána N. Verjanse, který je na svém postu křídla těžko nahraditelný (střílející levák): "Pro nás to teď není zas tak neobvyklé, ale takticky jsme poněkud omezení." Proto doufá, že zraněného kapitána může částečně nahradit pomalu se zotavující Pavel Mičkal, který už v minulém zápase byl nasazen. Za zmínku stojí i to, že trenér do zápasu nasazuje kvůli úžšímu kádru na různé posty zkušeného N. Meyera (36 let). Chybět by měl kromě N. Verjanse ještě M. Poll (dlouhodobě zraněný). Tým dnes určitě opět potáhnou J. Wiese (druhý nejlepší střelec týmu), J. Rooba, B. Buhrmester (zkušený brankář), P. Miedema, L. de Boer a mladý L. Heiny.
- Hosté, kteří se pohybují v těsné blízkosti sestupu, nehrají vůbec špatně. Jejich hlavní příčinou špatných výsledků bylo to, že měli hodně zraněných hráčů včetně našeho reprezentanta a výborného tvůrce hry R. Bečváře. Dnes po hodně dlouhé době tým hlásí kompletní celé družstvo včetně ještě nedávno zraněného mladého střelce K. Hövelse. Hosté nehrají s týmy z horní poloviny tabulky vůbec špatně, ale za to mají výpadky s těmi z dolní poloviny tabulky. Právě proto se dohodl realizační tým s předstihem po sezoně o neprodloužení smlouvy trenéru Aaronu Zierckemu. Tým převezme Robert Teichert, který v klubu už působí. To, že dnes tým nečeká nic lehkého, si trenér je plně vědom. Hlavními tahouny týmu jsou J. Kominek (brankář), R. Bečvář (tvůrce hry), V. Papadopoulos (nejlepší střelec týmu), R. Gruszka (druhý nejlepší střelec týmu), K. Hövels (mladá krev) a M. Pechstein (mladá krev).
- Domácí jsou dnes určitě favorité, ale přez přetrvávající problémy se sestavou, by dnes kompletní tým hostů tak vysokým hdc neměli překonat. V letošním vzájemném zápase měli navrch dnešní hosté, kde zraněný kapitán dnešních domácích Verjans dal 6g. (Roztok - Nordhorn-Lingen 27:23). Uvidíme jestli si dobře hrající hosté poradí s dalším dobrým týmem z horní poloviny tabulky a naváže na minulý vítězný zápas v Emsdettenu (26:28). Statistika z poslednich vzájemných zápasů ukazuje na vyrovnaná utkání: Roztok - Nordhorn-Lingen 28:22, Nordhorn-Lingen - Roztok 25:23, Roztok - Nordhorn-Lingen 22:24, Nordhorn-Lingen - Roztok 31:28. Tip dávám i do K2 profi, tak doufám, že se nevrátím ke špatným výsledkům na K2 profi.



Profit: 3,68
Yield: 17,5%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 11.03.2016, 15:17 Předmět: Aue - Bietigheim-Metterzimmem
Pište tipy na sázení
Citovat

11.03.2016 - 19:00

Aue - Bietigheim-Metterzimmem (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Bietigheim-Metterzimmem +0.5 (Bet365=2,00) 4/10 - 25:25 = OK +4

- Domácí lékařský tým nakonec dal dohromady pár důležitých hráčů (nehráli ale na 100%), ale i tak byl kádr hodně okleštěný. Podle předpokladů byl zápas hodně vyrovnaný, kdy se skore převracelo z jedné strany na druhou. Nejvíc zajímavý byl úplný závěr zápasu, kdy hosté strhli vedení na svou stranu o 2. branky a vypadalo to, že už výhru udrží. Nicméně domácí zkušený islandský hráč prohru svého týmu nedopustil a skore poslední brankou v zápase vyrovnal. Nejlepší střelci za domácí: A. Sigtryggsson (7g.), K. Roch (5g.) a M. Schäfer (4g.) - za hosty: C. Schäfer (11g.), T. Dahlhaus (4g.) a R. Haller (3g.).

- Domácí tým, který každým rokem hraje lepší házenou, nyní nezažívá nejlepší období. Trenér R. Sigtryggsson, tak jak v minulých zápasech, má opět plnou hlavu se sestavou svého týmu. Dlouhodobě zranění jsou zkušený brankář Musil, Mazur a vynikající střelci týmu Mägi a Runarsson. V minulém zápase v Emsdettenu odnesli na nosítkách zkušeného top hráče a nejlepšího střelce týmu E. Meinhardta (poranění kotníku) a navíc se tam zranil ještě vynikající střelec J. Faith (svalové zranění), který s týmem netrénoval a dnešní start má nejistý, stejně jako B. Bornhorn (svalové zranění), L. Brykner (angína) a brankář E. Töpfer (angína). Povolaný je opět brankář z rezervního týmu A. Raupach. Domácí dnes budou spoléhat teda hlavně na A. Sigtryggssona, K. Rocha a G. Remkeho (mladý talent).
- Hosté, i přez problémy s plošnou chřipkovou epidemií v týmu, odehráli v minulém utkání se silným Erlangenem (28:31) opět slušný vyrovnaný zápas, i když v domácím prostředí prohráli. Trenér H. Mayerhoffer přez špatné období, kdy tým spadl z 1. ligy a následný katastrofický začátek v 2. lize, potřebuje další body, aby se ještě víc vyhnul sestupovému pásmu. Kromě P. Rentschlera (nejistý start), nemá tým žádné výrazné absence. Vsichni nemocní hráči už jsou zdraví a připraveni hrát. Největšími oporami týmu budou zkušený kapitán T. Salzer, který letos hraje poslední sezonu, potom přechází na trenérskou dráhu do týmu, kde nyní hraje. Dále: C. Schäfer (nejlepší střelec týmu), A. Edvardsson (brankář), J. Emrich, P. Barthe, R. Haller, T. Dahlhaus a A. Lohrbach.
- Domácí zdravotní tým se dnes bude snažit dát dohromady co nejvíce hráčů na zápas, ale i tak bude tým hodně oslabený. Hosté jsou naopak připraveni postavit téměř kompletní tým, který dnes bude chtít odehrát opět další dobrý zápas. Letošní vzájemný zápas skončil u dnešních hostů nerozhodně (23:23) a za zmínku stojí to, že zranění hráči dnešního domácího celku dali celkem 20g. Dnes očekávám hodně vyrovnaný zápas, kde domácí budou spoléhat hlavně na domácí prostředí s vynikajícím publikem.



Profit: 7,68
Yield: 30,7%


Naposledy upravil Michelin8 dne 14.03.2016, 13:45, celkově upraveno 1 krát.
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 13.03.2016, 17:29 Předmět: Maks Strumica - Nexe
Pište tipy na sázení
Citovat

13.03.2016 - 18:00

Maks Strumica - Nexe (Házená, Evropa: SEHA Liga) - Maks Strumica +6.5 (Pinnacle=2,12) 4/10 - 20:30 = KO -4
Maks Strumica - Nexe (Házená, Evropa: SEHA Liga) - Maks Strumica (Pinnacle=12,20) 1/10 - 20:30 = KO -1

- Ani poslední zápas v SEHA lize nebyl pro domácí vítězný. Domácí výbornou obranou se v první půli dostali do vedení 8:6. Nicméně potom zkušení hosté skore otočili na svou stranu s dostatečným náskokem a i když domácí stále drželi se soupeřem krok ve druhém poločase (17:19), tak všechno zhatilo závěrečné vyloučení v 53. minutě domácího Čizmoviče, kdy se tým úplně sesypal. Nejlepší střelci za domácí: M. Majič (9g.), I. Milosavljevič (7g.) a B. Sokolov (2g.) - za hosty: V. Zrnič (10g.), A. Eter (6g.) a M. Sakič (3g.).

- Mladý tým z Makedonie a vícemistři makedonské ligy mají dnes poslední šanci uhrát v nevydařené SEHA lize aspoň první vítězství. V minulém zápase tým příkladně vzdoroval velmi těžkému Veszpremu celý zápas (23:37). Vanco Trendafilov (trenér): "Všichni hráči se dnes budou snažit odehrát zápas co nejlépe a uvidíme, jestli se nám podaří překvapit soupeře a zajistit alespoň jedno vítězství v této sezoně v SEHA lize. Naším cílem pro zbytek sezóny je umístit se na 3. nebo 4. místě v makedonském šampionátu, abychom se zůčastnili příští rok EHF Cupu." Zlatko Vezenkovski (hráč): "Nexe jsou mladý tým. Už jsme s nimi hráli v této sezoně a můžu říct, že nejsou neporazitelní. Byli jsme schopni udržet výsledek úzký po dobu 52. minut a doufejme, že s dobrým výkonem bychom mohli vyhrát a dokázat všem, co jsme schopni, když jsme dychtivý přijmout toto vítězství." Tým je kompletní a připravený na poslední zápas v SEHA lize. Mezi ty zkušenější hráče týmu patří: V. Dimitrov (brankář), B. Sokolov, S. Dimitrijeski, Z. Vezenkovski, I. Milosavljevič a M. Levov.
- Hosté dnes odehrají taktéž poslední zápas v SEHA lize a případná výhra už je stejně nikam neposune výš v tabulce (skončí celkově 6.). Průměrný tým cestoval za dnešním soupeřem 14h. cesty, nicméně né kompletní. Trenér Zdenko Kordi nevzal na zápas hned několik hráčů. Nenadič a Nuič mají virová onemocnění a podobné problémy měli i Jurjevič a Božič-Pavletič, kteří se stále zotavují a nejsou připraveni na zápas. Vedení hlásí ještě nějaké absence, ale to už nebylo specifikováno. Top hráči týmu zůstavají tak: P. Lelič (brankář), S. Barisič, I. Sršen, A. Eter, M. Mrdenovič, V. Zrnič, D. Halilkovič a M. Sakič.
- Domácí mají dnes určitě větší motivaci zápas vyhrát, protože možná je to jejich poslední zápas v SEHA lize úplně (přiští sezonu už asi nenastoupí). Hosté po dlouhé cestě už jen ligu dohrávají a nejedou ani kompletní, i když favorité pořád jsou. Letos a vůbec celkově spolu odehráli týmy jeden vzájemný zápas (Nexe - Maks Strumica 23:17) a celkem to bylo vyrovnané utkání. Tip dávám i do K2 profi.



Profit: 2,68
Yield: 8,9%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 16.03.2016, 18:27 Předmět: Haslum - Elverum
Pište tipy na sázení
Citovat

16.03.2016 - 19:00

Haslum - Elverum (Házená, Norsko: Grundigligaen) - Elverum (Unibet=2,23) 4/10 - 24:27 = OK +4,92

- To, že šlo o dlouholeté soupeře a rivali v lize, se ukázalo na domácím fans, kteří dokonce rozbili přední sklo autobusu týmu hostů. V prvním poločase lépe začali domácí, ale po chvíli hosté srovnali krok a dokonce otočili skore na svou stranu. Nicméně o výhru v 1. půlce hosté přišli kvůli vysokému počtu technických chyb (1.p. 12:11). Ve druhém poločase se hosté vzpamatovali a dostali domácí tým pod velký tlak. Elverum dostatečným náskokem sahal po 2. místu v lize, ale po časové přestávce domácího trenéra Skarpsna si domácí nakonec 2. místo v lize pohlídali (2.p. 12:16). U obou týmů se prosadili jejich největší tahouni. Za domácí: J. Patriksson (5g.), A. Nyfjäll (4g.), S. Schønningsen (3g.) a A. Horgen (3g.) - za hosty: T. Ivancsik (7g.), S. Stegavik (5g.), A. Lindboe (5g.) a P. Øverby (4g.).

- Domácí stále předvádí výbornou házenou a letos tomu není jinak. Minulý rok tým přišel o výborného a zkušeného reprezentanta Norska Erlenda Mamelunda, o kterého projevil zájem německý Kiel. Klub si zakládá hlavně na mladých odchovancích, ale zkušených hráčů je v týmu málo. V minulém utkání, kdy remizovali domácí v Haldenu (28:28), dali šanci svému asi největšímu soupeři v lize Elverumu hrát stále o 2. místo v lize. Trenér Tom-Eirik Skarpsno zápas kladně neohodnotil: "Nemyslím si, že jsme odehráli dobrou hru. Kluci si zaslouží uznání, za které bojují celou sezonu. Bohužel konec je hořký, když jsme dali matchball dnešnímu soupeři hrát o 2. pozici v lize." Žádné výrazné absence klub nehlásí. Mezi nejzkušenější hráče týmu patří T. Tjemsland (brankář), J. Patriksson, A. Røe, B. Tobiassen, kteří jsou doplněni mladou nadějnou krví: A. Nyfjäll, S. Schønningsen, A. Horgen, S. Barthold a A. Pedersen.
- Hosté po vyřazení z ligy mistrů přepli jen na domácí ligu a je z toho hned 10v. a těsná 1p. Tým narozdíl od dnešního soupeře, který si zakládá na mladém odchovu, je doplněn hráči jiných národností. Po přestávce do týmu přišel zkušený maďarský hráč T. Ivancsik (zatím pravidelně skoruje a je platným hráčem týmu) z rumunského HC Minaur Baia Mare, který má velké fin. problémy. Hráč a zároveň trenér Michael Apelgren chce dnešní situaci využít na 100%, i když ví, že musí vyhrát víc jak o 4 branky. Žádné důležité absence hosté nehlásí. Top hráči týmu jsou M. Nergaard (brankář), zkušení hráči: S. Stegavik, L. Nordberg, N. Mehl, A. Børresen, T. Ivancsik a L. Mitrovic, které doplňují reprezentanti Norska A. Lindboe a P. Øverby.
- Domácí mají za cíl dnes udržet min. remízu, aby si udrželi 2. místo. Nicméně dobře ve formě hrající hosté budou chtít dnes soupeři oplatit letošní porážku 23:27 s dostatečným náskokem. Mladý domácí tým to dnes nebude mít se zkušeným týmem hostů nikterak lehké.



Profit: 7,6
Yield: 22,3%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 18.03.2016, 17:39 Předmět: Ferndorf - Friesenheim
Pište tipy na sázení
Citovat

18.03.2016 - 20:00

Ferndorf - Friesenheim (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Friesenheim -1.5 (Bet-at-home=1,87) 5/10 - 27:26 = KO -5

- Domácí i přes absenci sedmy z různých důvodů chybějících hráčů dokázali porazit silný a téměř kompletní tým hostů. I když zápas byl vyrovnaný, tak větší chuť vyhrát měli domácí. V 1. poločase víceméně vedli jen domácí a hosté jen dotahovali. Do vedení se poprvé hosté dostali na začátku 2. půle, ale potom přišla domácí převaha, kdy stav byl pro domácí dokonce 24:19 a už to vypadalo, že je rozhodnuto, kdo vyhraje. Nicméně potom přišel neuvěřitelný obrat hostů 6. brankami v řadě na 24:25. Závěr byl teda ještě napínavý, kdy v posledních sekundách zápasu rozhodli výherní brankou domácí. Hosté si tak cestu za postupem do 1. ligy hodně zkomplikovali. Nejlepší střelci za domácí: M. Basic (8g.), F. Baumgartner (6g.) a M. Volentics (4g.) - za hosty: P. Weber (5g.), P. Grimm (4g.) a P. Durak (4g.).

- Nováček soutěže a hodně průměrný tým po dvou těsných výhrách venku zatím uniká sestupovým příčkám. Tým hlavně táhne nejlepší střelec a veterán se zkušenostmi z 1. bundesligy A. Koke a není se čemu divit, když byl v sezoně zraněn, tak přišla dlouhá série proher. Nyní je opět zraněný a návrat je plánovaný na polovinu dubna. Nicméně i bez Kokeho dokázal tým vyhrát dva poslední venkovní zápasy, které trenér Michael Lerscht ocenil: "Jsem nesmírně hrdý na kluky. Každý odvedl v zápase maximum." Těsné výhry byly hlavně s průměrnými týmy a také oslabenými, kde např. v posledním zápase s Essenem (27:28) chybělo několik hráčů a další hráli i nemocní (chyběl druhý nejlepší střelec L. Seidel). Dnes trenér Lerscht bude spoléhat na domácí prostředí, které v poslední době není moc vítězné (Ferndorf - Neuhausen/Erms 24:26, Ferndorf - Minden 25:26) a na návrat dlouho zraněného Patricka Bettiga. Absence u týmu nejsou zrovna zanedbatelné: chybět bude už zmíněný A. Koke, U. Paladin, J. Schneider, T. Kolb, N. Reuter, K. Rottschäfer (brankář - není jisté) a nedávno zraněný pivot A. Heyme. Top hráči zůstávají: zkušení D. Oprea, M. Volentics a M. Basic - mladí F. Baumgartner, L. Schneider, D. Mestrum a M. Trivic.
- Hosté po špatném začátku v sezoně stále dohánějí postupové příčky a netají se, že se o postup ještě poperou. V minulém zápase doma neodehráli zas tak přesvědčivé vítězství s letos průměrným Bad Schwartau (29:27), kde ale chyběli týmu dva důležití hráči (K. Klier - brankářská 1. a N. Büdel, který jen seděl na lavičce - 2. nejlepší střelec). Po delší pauze jsou oba hráči zas fit a připraveni k dnešnímu zápasu. Trenéra Bena Matschkeho dnes těší, že po dlouhé době až na jednoho hráče má kompletní tým: "V těžkém zápase s Ferndorfem dáme ze sebe všechno. Jedná se o tým, který nikdy nebyl vysoko v tabulce, ale je schopen otáčet zápasy. Jedna věc je jasná: Musíme jít na maximum". Chybí jen mladík P. Kirchenbauer. Po půl roce se vrací do hry i zkušený M. Hauk. Největší hvězda týmu je stálice klubu a nejlepší střelec týmu ve výborné formě P. Grimm. K dalším oporám týmu patří K. Klier (brankář), N. Büdel, S. Lex, G. Dietrich, P. Durak a K. Dippe.
- Hosté, kteří v minulém roce spadli z 1. bundesligy, mají určitě velké ambice se vrátit zpět. Domácí bojují o setrvání v lize, což v posledních dvou zápasech se jim daří výborně. Nicméně dnes je jiná situace, kdy hrají výrazně oslabení proti téměř kompletnímu týmu se zkušenostmi z 1. bundesligy. Vzájemný zápas v letošní sezoně skončil: Friesenheim - Ferndorf 25:25, ale to dnešní hosté měli svůj špatný začátek sezony a za zmínku stojí i to, že v zápase dali za Ferndorf chybějící hráči z 25g. celkem 16g. (hlavně opora týmu A. Koke 12g., J. Schneider 4g.). Dnes mají hosté docela velkou šanci stáhnout náskok týmů z postupových příček.



Profit: 2,6
Yield: 6,7%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 19.03.2016, 14:55 Předmět: Bergischer - Hannover-Burgdorf
Pište tipy na sázení
Citovat

19.03.2016 - 19:00

Bergischer - Hannover-Burgdorf (Házená, Německo: Bundesliga) - Bergischer +0.5 (Pinnacle=2,06) 4/10 - 24:21 = OK +4,24
Bergischer - Hannover-Burgdorf (Házená, Německo: Bundesliga) - Pod 54.5 (Pinnacle=2,09) 4/10 - 24:21 = OK +4,36

- Předzvěstí zápasu, že nebude žádná velká přestřelka, byla první branka až v 7.min. zápasu. Do zápasu domácí A. Gunnarsson podle poslední zprávy nastoupil, ale zato F. Gutbrod nebyl ani na lavičce. Za hosty kromě 3. důležitých hráčů nenastoupili i nemocní L. Lehnhoff a T. Johannsen a to už byl tým hodně oslaben. První poločas ukázal opět silnou obranu s vynikajícím brankářem B. Gustavssonem u domácích, kteří nakonec dokázali v 1.p. chudém na branky urvat 2. brankové vedení do dalšího poločasu (1.p. 9:7). Druhá půle nabídla už více ofenzivní házenou, kde hosté skore otočili na svoji stranu, ale 5. branková šnůra domácích pokazila hostům úsměv na tváři, kteří už do konce zápasu neměli sílu na obrat (2.p. 15:14). U domácích se ukázalo, jak je pro tým důležitý tvůrce hry kapitán V. Szilagyi a vůbec rakouští reprezentanti, kteří tým hodně táhnou. U hostů reprezentant Islandu R. Kárason částečně hvězdu týmu Häfnera nahradil, ale s pomocí povolaných mladíků, to měl hodně těžké. Nejlepší střelci za domácí: A. Hermann (9g.), V. Szilagyi (6g.) a K. Nippes (4g.) - za hosty: R. Kárason (6g.), C. Mortensen (4g.) a S. Christophersen (4g.).

- Špatné výsledky, které doprovází domácí od začátku sezony, jsou s velké části příčinou toho, že chyběl tvůrce hry a kapitán týmu a rakouské reprezentace V. Szilagyi (poranění Achillovy šlachy). V minulém zápase v Lemgu tým vyhrál důležitý zápas a posunul se nad pásmo sestupu. Sám trenér Sebastian Hinze je nyní s týmem hodně spokojený: "Výhra v Lemgo nás posunula nad pásmo sestupu a nyní můžeme v sobotu obhájit domácí zápas proti TSV Hannover-Burgdorf. Každá hra je důležitá. Ale jestli předvedeme výkon v posledních dvou hrách, pak můžeme uspět i proti silnějším týmům, jako je Hannover teď." Trenér si v posledních zápasech chválí hlavně tvrdou práci v obranné hře, u které zkouší v poslední době různé obranné formace. Týmu bude dnes chybět určitě levé křídlo J. Artmann a otazník visí nad reprezentantem Islandu A. Gunnarssonem spolu s M. Weißem (oba chřipka). Dobrá zpráva je, že se vrací po zranění do hry F. Gutbrod. I přesto věří trenér v úspěšný zápas. Tým hlavně táhnou rakouští reprezentanti V. Szilagyi (kapitán), M. Hermann a A. Hermann. Dále pak islandští reprezentanti B. Gustavsson (brankář) a A. Gunnarsson spolu s F. Gutbrodem, A. Oelzem a C. Hoßem.
- Hosté po přestávce vstoupili do sezony nikterak dobře, když ze 4. zápasů nevyhráli ani jeden (3 remízy a 1 prohra). Průměrný tým z vrchní části tabulky, po 4. né moc úspěšných zápasech, dostal ránu pod pás, když se jim zranil nedávno nejlepší střelec týmu a národní reprezentant Kai Häfner, který pravidelně střílí branky (zlomenina záprstních kostí, hrozí mu konec letošní sezony). O to bolestivější je, že se zranil i další národní reprezentant Erik Schmidt (zranění kolena) a zraněný je i zkušený dánský playmaker Morten Olsen (zranění lýtka). Aby to nebylo všechno, tak pár hráčů podlehlo v posledním týdnu chřipkové epidemii: hlavně zkušení Lars Lehnhoff a Torge Johannsen (start nejistý). Trenér Jens Bürkle nepříjemnou personální situaci řeší povoláním mladíků z juniorského týmu (Hendrik Pollex a Malte Donker). Klíč k úspěchu v dnešním zápase vidí trenér v obraně: "Musíme se připravit na několik obranných systémů soupeře. V prvním vzájemném zápase v letošní sezoně jsme dlouho bojovali, abychom rozhodli v náš prospěch. Klíčem k úspěchu bude dnes dobrý defenzivní výkon." Trenér dnes spoléhá na reprezentanta Islandu R. Kárasona, který má nahradit hvězdu týmu Häfnera. Dále tým budou držet M. Ziemer (brankář), S. Christophersen, M. Patrail (reprezentant Estonska), C. Mortensen (reprezentant Dánska) a mladý T. Kastening.
- Domácí po minulé venkovní výhře chtějí zopakovat dobrý výkon i dnes a mají dobrou šanci, protože soupeř je výrazně oslaben. Pro domácí by bylo jen velké oslabení, kdyby nenastoupil střelec A. Gunnarsson, nicméně poslední zprávy hovoří o tom, že by měl nastoupit. Under vidím hlavně ve změně obranných formací u domácích a slovech trenéra hostů, že klíčem k úspěchu bude defenzivní činnost. Hlavně underu nahrává i to, že bude chybět vynikající střelec Häfner a další hráči nejen u hostů. Odehraný vzájemný zápas v letošní sezoně skončil: Hannover-Burgdorf - Bergischer 29:24, ale to dnešní domácí hráli bez kapitána Szilagyiho a za Hannover skorovali nejvíc L. Lehnhoff (8g. - chřipka), K. Häfner (5g. - nenastoupí) a M. Olsen (4g. - nenastoupí). Za zmínku stojí i to, že Hannover hraje v Bergischeru podle statistiky vyrovnané zápasy: Bergischer - Hannover-Burgdorf 31:31, Bergischer - Hannover-Burgdorf 25:26, Bergischer - Hannover-Burgdorf 29:28. Underový tip dávám i do K2 profi.



Profit: 11,2
Yield: 23,8%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 23.03.2016, 19:27 Předmět: Toulouse - Montpellier
Pište tipy na sázení
Citovat

23.03.2016 - 20:00

Toulouse - Montpellier (Házená, Francie: D1) - Toulouse +0.5 (Pinnacle=2,22) 4/10 - 29:30 = KO -4

- Za domácí nakonec nastoupil i zraněný N. Ilič a za hosty V. Kavticnik s B. Bonnefondem. Hodně vyrovnané utkání, kdy domácí dokonce vedli o 3 branky v prvním a i v druhém poločase. Nicméně ve druhé půli přišla hluchá chvilka domácího týmu a hosté obrátili skore na svoji stranu s 5. brankovým vedením. Závěr zápasu už ale patřil domácím, kteří do poslední minuty zápasu stáhli skore na 29:30 a zbývalo ještě několik vteřin do konešného hvizdu. Vyrovnávací branku měl v ruce španělský střelec Alvaro Sanchez, který ji bohužel zazdil střelou do rámu brankové konstrukce. Nejlepší střelci za domácí: Alvaro Sanchez (7g.), N. Ilič (7g.) a G. Georgievski (6g.) - za hosty: A. Toumi (9g.), V. Kavticnik (9g.) a J. Dolenec (5g.).

- Domácí jsou průměrným týmem, který střídá dobrou sezonu se špatnou sezonou. Tým se nyní dobře rozehrál a chytil docela dobrou formu po špatném začátku v lize. Trenér Philippe Gardent chce letos zabojovat o příčky zajišťující evropské poháry. Dobrý krok k úspěchu potvrdili formou v druhém St. Raphaelu, kde neuvěřitelně vyhráli 28:29. Týmu bude chybět zraněný N. Ilič. Na dnešek jsou připraveni důležití hráči týmu: brankářké duo C. Dumoulin a W. Pardin, národní reprezentant a vynikající střelec V. Porte, makedonský reprezentant G. Georgievski, černohorský reprezentant V. Ševaljevič, M. Zvizej, Alvaro Sanchez a M. Gilbert.
- Velmi silný tým hostů nezažívá letos zas tak dobrou sezonu, když se krčí ve středu tabulky, kde ale na 3. příčku ztrácí jen 2 body. Hosty nyní čeká těžký a nabitý harmonogram, kdy budou hrát finále Coupe de France, odvetný zápas v lize mistrů s těžkým Flensburgem a zápasy v lize. Trenéra Patrice Canayera nečeká dnes lehký zápas, protože v minulém zápase v lize mistrů se zranil důležitý střelec Diego Simonet (konec sezony), dále jsou zraněni M. Grebille (nejistý start, zranění kolena), zkušený slovinský reprezentant V. Kavticnik (nejistý start, zranění klíční kosti) a B. Bonnefond (zranění nohy, nejistý start). Tým táhnou převážně slovinští reprezentanti D. Gajič, V. Kavticnik a M. Gaber, které doplňují J. Dolenec, A. Toumi, M. Guigou a mladí talenti L. Fabregas s A. Villeminotem.
- Domácím bude chybět hlavně zraněný Ilič, ale hosté mají o mnohem větší problémy se sestavou a kromě toho mají nabitý program, kde se hlavně chtějí zaměřit na odvetný zápas v lize mistrů, který odehrají v neděli. V letošní sezoně domácí už předvedli svoje kvality, když dnešní hosty porazili v jejich hale 32:34. Strašákem by dnes pro domácí neměla být ani strašidelná statistika vzájemných odehraných zápasů 25:2 pro Montpellier.



Profit: 7,2
Yield: 14,1%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 24.03.2016, 19:04 Předmět: Ludwigsburg - Mitteldeutscher
Pište tipy na sázení
Citovat

24.03.2016 - 20:00

Ludwigsburg - Mitteldeutscher (Basketbal, Německo: BBL) - Mitteldeutscher +14 (Pinnacle=2,03) 4/10 - 97:73 = KO -4
Ludwigsburg - Mitteldeutscher (Basketbal, Německo: BBL) - Pod 156.5 (Pinnacle=2,14) 4/10 - 97:73 = KO -4

- Pátý dobře zvládnutý zápas hostům totálně nevyšel. Sám trenér Krunič uznal pořážku, kde jeho tým vyhořel hlavně v obraně. Hosté lépe zvládli zápas agresivní obranou a rychlou přechodovou hrou v útoku. Nejlepší střelci za domácí: J. Brockman (22b.), R. Trice (18b.) a A. Waleskowski (15b.) - za hosty: F. Massenat (17b.), J. Southerland (17b.) a T. Thomas (12b.).

- Z domácího průměrného týmu se stal postupem času tým, který hraje každoročně play off. Tým hlavně spoléhá na zahraniční hráče, kterých je v klubu hned 10 (z toho 8 Američanů). Domácí hrají spíše rychlý basket s vysokou intenzitou střelby za 2b. Trenér John Patrick během roku přišel o docela důležité hráče: nejlepší střelec M. Shakur (zlomenina záprstních kostí), J. Boone (lýtkové zranění) a T. Cotton (svalová zranění na noze). K dnešnímu zápasu řekl: "MBC se výrazně zlepšila. Je působivé, jak Predrag Krunič změnil situaci v MBC. Je to atletické družstvo, které rychle přenáší míč při každé příležitosti vpřed. Očekávám zajímavou a vzrušující hru." Dnes pro tým bude důležitý hlavně ve formě hrající J. Brockman a dále: K. Johnson, S. Huff, R. Trice, A. Waleskowski a R. O'Neale.
- Hosté po katastrofální polovině sezony, kdy odehráli pouhé 2. výhry, znovu nabrali správný směr, kdy nyní táhnou 4 výhry v řadě (porazili dokonce silný Bayern 93:90). Zásluhu má hlavně nový trenér ze Srbska Predrag Krunič, který nastoupil po odvolaném Silvanu Poropatovi. Krunič má bohaté trenérské zkušenosti z německé BBL, s Bonnem se dostal třikrát do semifinále německého šampionátu, v sezoně 2008/2009 dovedl k titulu Oldenburg a s Bayreuthem ukončil německou trenérskou kariéru, když odešel trénovat do Polska Anwil Wloclawek. K dnešnímu zápasu se vyjádřil následovně: "Dnešní zápas je velká výzva. Ludwigsburg hraje velmi silnou sezónu. Hrají rychlý basketbal. Ale my jsme dobře připraveni a budeme čelit této výzvě. Bude důležité, aby jsme důrazně bránili a kontrolovali tempo hry." Žádné důležité absence tým nehlásí. Během sezony odešel i H. Pálsson a místo něj přišel James Southerland z italské Cremony. Dnes se hlásí i uzdravený mladík R. Zinn. Pro tým jsou nejdůležitější hráči Američani F. Massenat, M. Hatten a T. Thomas, které doplňují C. Otule, J. Southerland, L. Darby a D. Johnson.
- Domácí bojují o co nejlepší umístění v play off, ale hosté začali rázně bojovat, aby se vyhnuli sestupovým příčkám. Domácím navíc chybí tři důležití hráči, hosté žádné výrazné oslabení nehlásí. Dnešnímu underu nahrává hlavně domácí absence, zlepšená defenziva hostů pod novým trenérem a zároveň jeho slova k dnešnímu zápasu, že důležité bude bránit. Vzájemný zápas v letošní sezoně skončil: Mitteldeutscher - Ludwigsburg 69:77 a to dnešní domácí hráli v plné síle (T. Cotton 17b., M. Shakur 14b. a J. Boone 4b.), dnešní hosté naopak byli s formou někde jinde. Vzájemnou bilanci odehraných zápasů ze statistiky vede dokonce Mitteldeutscher 8:7.



Profit: -0,8
Yield: -1,4%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 26.03.2016, 17:36 Předmět: Hagen - Henstedt
Pište tipy na sázení
Citovat

26.03.2016 - 19:00

Hagen - Henstedt (Házená, Německo: 2. Bundesliga) - Pod 52.5 (Unibet=1,95) 5/10 - 29:28 = KO -5

- Za neúspěchem underu stála hlavně velká faulovanost na straně hostů, kdy domácím bylo nařízeno za zápas celkem 8TH a z toho hned 7TH domácí dokázali proměnit. Hlavně druhá půlka se změnila v docela velkou přestřelku, kdy musel rozhodnout o vítězi utkání nařízený TH pro domácí v posledních vteřinách zápasu, který úspěšně proměnil Pavel Prokopec. Nejlepší střelci za domácí: J. Reinarz (5g.), J. Renninger (4g.) a P. Prokopec (4g.) - za hosty: T. Völzke (9g.), N. Kibat (5g.) a D. Eggert (4g.).

- Důležitost bodů na obou stranách je samozřejmá. Výhoda výborného publika, které chválí a zároveň na něj spoléhá trenér domácích Larse Hepp, hraje do karet domácímu týmu. Zároveň už na 100% fit jsou hráči S. Schneider a Julian Renninger. Dobrou zprávou je i návrát brankáře Jürgena Müllera. Tým v posledních zápasech hodně změnil hru na pevnou defenzívu, kterou si trenér stále chválí: "Klíčem k úspěchu je to, že musíme hrát jako celek, pracující v obraně tvrdě jako poslední zápas. V útoku je třeba zachovat chladnou hlavu." Za pevnou obranou stojí hlavně mladíci M. Strohl a T. Rink, kde vše řídí náš zkušený P. Prokopec. Nejasný je start jen S. Ciupinskiho (chřipka).
- Hosty v posledních zápasech trápí a sráží celý tým na samé dno tabulky velká marodnost. Dnes nenastoupí hned 5. hráčů: J. Peveling, K. S. Prix, F. Bitterlich, R. Schulze a S. Demovic. K tomu přišla nedávná zpráva, že start mají nijistý vynikající střelci J. Lauenroth (vedlejší účinky antibiotik) a kapitán N. Kibat (bolesti zad). Trenér Matthias Karbowski nechce slyšet žádné knučení a chce od hráčů bojovnost na 110%. Asistent trenéra Amen Gafsi prohlásil: "Hagen má velmi kompaktní, tvarovou obranu. Musíme čekat v útoku trpělivě na naše šance. Na vlastním kruhu musíme bránit s vášní." Hosté v posledních zápasech v domácím prostředí hrají na otevřenou obranu, ale při venkovních zápasech se většinou zatáhnou a víc brání.
- Vyjádření obou trenérů je jasné. Hrát na pevnou defenzivu a vyčkávat trpělivě na útok. Underu hraje do karet hlavně vynikající defenzivní trio s našim zkušeným hráčem P. Prokopcem a uzdraveným brankářem J. Müllerem. Menší mínus pro under hraje to, že chybí brankářská jednička u hostů, kterého zastupují méně zkušení mladíci. Nicméně hostům chybí nebo jsou znehodnoceni zraněním hráči, kteří dávají hodně branek v zápasu (např. F. Bitterlich 8g. a J. Lauenroth 6g. skorovali v letošním vzájemném zápase při stavu: Henstedt - Hagen 28:27). Tip dávám i do K2 profi.



Profit: -5,8
Yield: -9,1%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 30.03.2016, 15:06 Předmět: Toulouse - Aix
Pište tipy na sázení
Citovat

30.03.2016 - 20:00

Toulouse - Aix (Házená, Francie: D1) - Toulouse -2.5 (Pinnacle=2,02) 4/10 - 33:23 = OK +4,08
Toulouse - Aix (Házená, Francie: D1) - Pod 60 (Pinnacle=2,00) 4/10 - 33:23 = OK +4

- Domácí potvrdili boj o poháry, když po neúspěšném začátku do utkání přišla golová smršť do konce 1. poločasu 14:4 pro domácí (1.p. 18:10). Hosté ve 2. půlce se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale velký počet střel šlo jen do vynikajícího brankáře domácích C. Dumoulina, který měl úspěnost v bráně na zápas neuvěřitelných 60% (2.p. 15:13). Docela velkým problémem se pro hosty ukázalo i to, že branky chybějících hráčů L. Tobieho a Goñi Leoze prostě týmu v zápase chybí. Za zmínku stojí i úspěšnost střel u domácích 66% a u hostů jen 43% na zápas. Nejlepší střelci za domácí: M. Zvizej (6g.), V. Porte (6g.), G. Georgievski (4g.) a N. Ilič (4g.) - za hosty: J. Fernandez (4g.), P. Marche (4g.), M. Kasal (4g.) a A. Minne (3g.).

- To, že domácí chtějí zabojovat letos o příčky zajišťující evropské poháry, ukazují hlavně v posledních zápasech. V minulém zápase se silným Montpellier odehráli domácí vyrovnanou partii, kdy sahali po výhře, ale nakonec bohužel prohráli těsně 29:30. Do zápasu nastoupil po měsíci i nejlepší střelec týmu a srbský reprezentant N. Ilič (dal 7g.), který letos kvůli zranění musel vynechat i M.E. v Polsku. Trenér Gardent má na dnešek k dispozici kompletní tým s oporami: V. Porte (národní reprezentant a vynikající střelec), G. Georgievski (makedonský reprezentant), V. Ševaljevič (černohorský reprezentant), N. Ilič (nejlepší střelec týmu a srbský reprezentant), M. Zvizej, Alvaro Sanchez a M. Gilbert.
- Průměrný tým hostů, který bojuje každým rokem spíše o udržení se v lize, má letos téměř splněno. Poslední 2. výhry a tím náskok 9. bodů nad předposledním týmem v tabulce zajišťuje domácím, že si s velkou převděpodobností zahrají 1. ligu i příští sezonu. Místa zajišťující poháry má tým docela z ruky. Dnes s týmem necestují dva vynikající střelci L. Tobie (vybrán do výběru Guyana) a Goñi Leoz (zranění v tréninku). Neúspěšné bylo i angažmá bývalého hráče z týmu Rhein-Neckar Isaiase Guardioly, který se vrátil do svého týmu Aalborg. Trenér Didier De Samie musel na dnešní absence zareagovat rychle tím, že nepřítomné hráče dnes nahradí mladí hráči S. Rossi a M. Cochard, kteří svou kvalitou určitě nepřesvědčují. Hlavní tahouni týmu jsou norský reprezentační brankář O. Erevik a bývalý zkušený hráč dnešních domácích J. Fernandez, který si ale v poslední době prochází vleklým zraněním. Dále za zmínku stojí ještě mladíci G. Loesch a A. Minne s P. Marchem.
- Domácí mají určitě zkušenější tým než hosté, kteří už mají letos téměř splněno, aby se udrželi v lize. Navíc Toulouse žije ještě nadějí bojovat o nejvyšší příčky v tabulce, které zajišťují poháry. Za domácí opět nastoupí nejlepší střelec týmu Ilič, hostům budou chybět dva střelci týmu. Vysoký under by dnes neměl bý překonán z důvodu absencí dvou dobrých střelců hostujícího týmu se zkušeným brankářem v bráně. Pro Under nahrává i statistika vzájemných zápasů, kdy 60 branek bylo překonáno jen 1x z 9. zápasů.



Profit: 2,28
Yield: 3,2%
Michelin8
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 23.1.2015
Tipy a sázky: 743
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9Hodnocení kvality tipů: 161.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 31.03.2016, 19:25 Předmět: VYHODNOCENÍ: BŘEZEN 2016
Pište tipy na sázení
Citovat

VYHODNOCENÍ: BŘEZEN 2016

celkem: 19 tipů = 9 OK - 0 VOID - 10 KO

vsazeno units: 72
výhry units: 74,28

Profit: 2,28
Yield: 3,2%


- Dnes už jen konečné vyhodnocení měsice března. Hlavně konec měsíce to byla jedním slovem bída, kdy první mínusový profit v měsíci odvrátily dva závěrečné kladné tipy. Od měsíce dubna se cena blogu nemění. Všem díky za podporu. Michelin8.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy