Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
pavkingson - cena TIPSMS 1 kredit
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
propitak
Sázkař - admin
Sázkař - admin


Celková statistika na K2:
Počet OK: 463
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 4
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 534
Vklady: 997 unitů
Výhry: 1064.16 unitů
Profit: +67.16 unitů
Yield: +6.74 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 10.2.2004
Tipy a sázky: 13019
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 506.6Hodnocení kvality tipů: 506.6
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 12
PříspěvekZaslal: 1.12.2016, 10:14 Předmět: pavkingson - cena TIPSMS 1 kredit
Pište tipy na sázení
Citovat

Sázkařský deník pavkingson

Cena TIPSMS: 1 kredit - Nastavit odběr SMS tipů =>

Lze využít e-mailovou notifikaci ZDARMA, LITE a FULL = ANO, nastavte si nick pavkingson ZDE
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 29.12.2016, 13:10 Předmět: 1ST TOPIC
Pište tipy na sázení
Citovat

PAVKINGSON - BLOG TENISOVÝCH TIPŮ

Dobrý den,

sázkám se věnuji od svých 15 let a živím se jimi (jsou mým hlavním zdrojem příjmů) již šestým rokem. Od mých bettingových počátků, kdy jsem jako každý druhý skládal na pobočkách akovky z hokejových favoritů, už uběhla dlouhá doba. Během tohoto období jsem se začal věnovat tenisu a to hlavně tomu mužskému. Můj postup byl poměrně jednoduchý a zároveň složitý - snažil jsem se co možná nejlépe poznat povrchy, hráče a obecné sázkařské věci, abych mohl postoupit k tomu nejdůležitějšímu - výběru a analýze vybraného tenisového utkání a jeho vsazení. A světe div se, ono to skutečně fungovalo.

Psaní tenisových analýz na různých fórech u mě postupně utvářelo povědomí celé problematiky a ukázalo se, že někteří lidé rádi čtou to, co vytvořím. A tak píšu dál, články a analýzy. V tomto blogu vás nechám nahlédnout do své kuchyně tenisového tipování. Analýzy se pokusím psát co možná nejvýstižněji, ale s o to pádnějšími argumenty pro sázku. Stále se však učím. Čísla v mých excelech tvrdí, že toto učení s sebou nese profit, tudíž věřím, že svými analýzymi mohu nejen přinést nějakou tu kačku do vašich peněženek, ale i ukázat, kudy může vést správná sázkařská cesta.


Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 21:25, celkově upraveno 5 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 31.12.2016, 7:07 Předmět: ČLÁNEK - Matchup jako základ dobré tenisové predikce
Pište tipy na sázení
Citovat

MATCH-UP JAKO ZÁKLAD TENISOVÉ PREDIKCE A PÁR VĚT K HERNÍM STYLŮM

Na mnoha sázkařských fórech je v analýzách zmiňován. Basketbaloví tipéři se jím zdatně ohánějí, ale co vlastně znamená toto slovíčko v tenise? Záleží na něm? Jak ho dokážeme poznat a určit? V následujících řádcích bych se rád pokusil nastínit celou problematiku z mého pohledu a zkušeností.

Co je to match-up?

Match-up by se dal v tenise označit jako určitý kontrast či souboj herních stylů, které předvádějí tenisté, jenž proti sobě nastupují v zápase. V basketbalové terminologii je tento termín využíván velmi často jako postavení dvou hráčů na pozicích proti sobě, jinak řečeno, kdo na koho bude hrát (pokud například sázíme střelce). Spolu s dalšími podmínkami na kurtu nám match-up v tenise pomáhá určit, jakým způsobem se bude zápas vyvíjet. Poznání této problematiky je pro kvalitní tenisové tipy naprosto zásadní a klíčové proto, abychom dále dokázali vyjít z logických předpokladů, které nám match-up dává.

Herní styl jako klíč k celé problematice

Základem pro vyvozování a predikci tenisového tipu je herní styl hráčů. Pokud nejste úplným tenisovým laikem, tak je vám asi jasné, že různí hráči hrají různý tenis. Hráči mají rozdílné předpoklady, ať už mluvíme o nějaké lokální determinaci - zda se jedná o Asiata či Američana, či o fyzických předpokladech - například o výšce. Jinak hrají tenisté, kteří měří dva metry, jinak zase ti, co sotva vidí přes síť. Tyto a mnoho dalších rozdílů tak dělají z každého hráče určitou originální hříčku všech okolností, na kterou je nutno pohlížet vždy jako na originál s vlastními specifiky a právě ty pak dávat do dalších a obecnějších souvislostí.

Současné tenisové trendy v herních stylech

Tenis se od minulého století výrazně změnil. Téměř pryč je dříve notorická taktika servis/volej, kde hráčům k úspěchu stačilo zvládnout úzkou škálu úderů. Cílené zpomalení povrchů počínaje začátkem nového tisíciletí úplně otočilo karty a tenis se dnes hraje obecně zcela jinak a úspěšní jsou ti hráči, kteří jsou výborní atleti, rychle se hýbou po dvorci a v podstatě nemají výraznější slabinu z forehandu ani backhandu. Jinými slovy, na to abyste se dostali do úzké tenisové špičky potřebujete alespoň částečně vymazat téměř veškeré své slabiny, jinak je soupeř brzy odhalí a vy odejdete z kurtu jako zpráskaní psi.
Za dobu svého působení v oblasti tenisového tipování jsem si vybudoval určitý mustr na to, jak různé hráče podle různých herních stylů řadit a vymezil jsem si několik kategorií, které spolu s dalšími poznámkami ze sledování streamů vystačí k tomu, abychom alespoň částečně dokázali hráče zařadit do určité skupiny hráčů a udělat si představu, jakým stylem hrají.

Základní znaky pro specifikaci tenistů do různých herních kategorií

Agresivní baseliner

Jak jsem již zmínil, dnešní tenis udělal ze servis/volejerů takzvané baselinery, tedy drtivá většina hráčů se dá nyní označit za agresivní baselinery. Ty vnímám jako hráče, kteří po podání zůstávají na základní čáře a silovými údery tlačí na soupeře a jsou schopni výměnám dominovat. Tuto kategorii lze ještě rozdělit na ty hrajícím stylem „hit or miss“ – tedy hráče, kteří jdou ve výměnách na maximální riziko za snahou o vítězné údery (z nejznámějších například Ernests Gulbis). Druhou kategorií agresivních baselinerů jsou hráči hrající velkou silou a rychlostí, ale s výrazně větší konzistencí a schopností držet míček ve dvorci (např. Stan Wawrinka či Juan Martin del Potro). Obecně pro tyto hráče platí rovnice, že čím agresivnější tenis hráči hrají, tím rychlejší podklad pro efektivitu svého herního stylu potřebují.

Servis/volejer

Taktika servis/volej už je sice téměř mrtvá, no stále se na okruhu najde pár přeživších, kteří na „starou školu“ nezapomněli. Podmínky jim ale skoro vůbec nepřejí a například na evropské antuce se dá tato taktika považovat s trochou nadsázky za sebevraždu. Na druhou stranu je ale velmi dobré, že se stále tito hráči vyskytují a čeří vody trochu stereotypního pinkání od základní čáry. Určitá neortodoxnost jim také na rychlejších površích dává vcelku paradoxně výhodu překvapení, protože většina soupeřů potřebuje tempo a není zvyklá hrát výměny na jeden-dva údery a být konstantně pod tlakem. Pokud se například podíváte na výsledky Mishy Zvereva z Australian Open 2017, tak tento servis/volejer za sebou nechal Garciu-Lopeze nebo Andyho Murrayho, hráče odzadu velmi schopné. Vzpomeňme v téhle kategorii také na nejznámějšího servismana Iva Karloviče či našeho lišáka Radka Štěpánka, který je také známý svou láskou k ofenzivnímu pojetí hry. Nevýhodou těchto hráčů je ona zmíněná tendence povrchy zpomalovat a v podstatě tak dopřát po odskoku míčku více času hráči na příjmu, který si pak třeba na antuce může v klidu vybrat, na jakou stranu že to soupeře teď prohodí.

Defenzivní baseliner

Další kategorií jsou defenzivně ladění baselineři, kteří vynikají svým pohybem a schopností držet míček ve výměně velmi dlouhou dobu, dokud se soupeř nevyhodí. Nezbytnou součástí takto hrajících tenistů je fyzický fond. Tito hráči v podstatě fungují jako parazité a přestože třeba sami žádnou výraznější zbraň směrem dopředu nemají, „uživí se“ z chyb frustrovaných a málo fyzicky připravených soupeřů, kteří kupí jednu nevynucenou za druhou. Míra defenzívy je vždy individuální, kdekdo by nesouhlasil, kdybych do této kategorie zařadil třeba Nadala, ale řekněme minimálně to, že nejlepší úspěchy ve své kariéře dosáhl především obranou. Dále sem řadím ze známějších třeba Ferrera nebo z méně známých třeba Federica Coriu, který mě napadá jako klasický obranář. Pokud u agresivních baselinerů platilo pravidlo, že k největší efektivitě potřebují rychlý podklad (indoor, tráva, beton), tak u obranářů platí přesný opak a nejlepší z nich se zpravidla vyskytují na pomalých antukových dvorcích.

Big server

Vraťme se zase k ofenzivnímu stylu hry a další kategorii, kterou nazývám „big serveři“. Jak již název napovídá, jedná se o hráče, jejichž hlavní doménou je podání a další údery mají o několik levelů níž. Tuto kategorii ještě dělím do dvou kategorií a to na big servery, kteří hrají tento styl z podstaty své výšky (Isner, Karlovič). Nebo ty, kteří byli schopni ovládnout své podání natolik dobře, že k němu nepotřebovali mít přes dva metry (Groth, Roddick).
Mezi big servery můžeme, ale spíše nemusíme řadit tzv. ofenzivní baselinery, kteří mají časté choutky riskovat a chodit na síť, přestože třeba soupeř není pod velkým tlakem, respektive útočníci nemají úplně připravenou pozici k náběhu – typické třeba pro J.P. Smithe či Jamese Duckwortha. Mezi hráče tohoto ofenzivního typu lze ale také označit třeba legendárního Rogera Federera, který se odvážně vydává na síť. U těchto hráčů je servis výraznou zbraní, ale jeho označení jako "big" je trochu diskutabilní.

Závěr

K dobrému čtení match-upu aneb jak bude herní styl fungovat v různých podmínkách na různé hráče má sice velký základ v herním stylu, ale není třeba ho brát příliš fatálně a zjišťovat třeba, jak si nechává hráč vyplétat raketu. V podstatě nám stačí umět hráče rozřadit do určitých kategorií těchto stylů a alespoň někdy je vidět hrát naživo, což je při dnešním velkém pokrytí kurtů a možnostech pustit si zápasy ze záznamu třeba na youtube celkem jednoduchá věc a chce to pouze vůli se v této oblasti vzdělávat. Pokud to uděláme, nepřekvapí nás třeba, proč náš statistický favorit neválcuje v hale svého soupeře, když se potkávají dva hráči měřící dohromady čtyři metry. Klíčem je vedle poznání herního stylu také jeho přímá spojitost a (ne)efekitiva s podmínkami, kde se zápas hraje, tedy komu bude povrch spíše vyhovovat a komu ne.


Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 21:06, celkově upraveno 5 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 8.05.2017, 21:13 Předmět: ČLÁNEK - Jak antuka objevuje slabiny
Pište tipy na sázení
Citovat

JAK ANTUKA OBJEVUJE SLABINY

Úvod
O tenisových površích se toho píše hodně. O tom, jak různé povrchy korelují s konečným výsledkem zápasů už naopak málo. Dnes si vezmu na paškál antuku. Oranžovou cihlovou drť, které po dlouhá léta kraluje Rafael Nadal, jehož forehandový topspin s tímto podkladem vytváří nebezpečnou kombinaci pro jakéhokoli soupeře. Španělský šampion je v tomto případě ukázkou, že z jeho herního stylu lze, krom diváckého požitku, těžit i plodné myšlenky do analýz a rovněž profitabilní sázky na mnohem nižší tenisové úrovni. Ale pojďme pěkně popořádku.

Kde se berou antukáři
Antuka byla vždy doménou ve španělsky mluvících zemích. V minulosti vždy platilo,
že jakmile hráč pocházel ze Španělska či Jižní Ameriky, byl to především kvalitní antukář. Tyto země v overalu vždy produkovaly a stále produkují tenisty podobného typu. Třebaže označení antukář dnes slouží spíše jako tendenční či dokonce pejorativní označení tenisových analyzátorů pro hráče, kteří toho na betonech či travách moc neuhrají, tak lze obecně říci, že takřka žádní ortodoxní antukáři už na tenisovém okruhu nejsou. Existují pouze hráči s výraznou či ještě výraznější orientací na tento povrch. Na vyšší úrovni (ATP) jsou však tenisté nuceni hrát v i pestřejších podmínkách na různých podkladech.

Základy úspěchu na antuce
Rychlostně je antuka nejpomalejší povrch. Jiná situace nastává v případě, že se hraje ve vysoké nadmořské výšce, která ovlivňuje airspeed. Ale o tom jindy. Antuka velmi dobře reaguje na spiny (rotace), protože má ze všech povrchů zdaleka nejvyšší odskok – čím více má míče rotace, tím výše vyskočí. Na antuku je třeba být komplexním hráčem bez výrazné slabiny. Dobrým základem je být velmi dobře fyzicky a rychlostně vybavený a umět kvalitně (stabilně a s dostatkem spinu) trefovat základní údery – jak forehand, tak backhand. Zakončit úder od základní čáry vítězným úderem či servisem je velmi těžké a u každého hráče je tak třeba najít středobod mezi agresivitou, ofenzívou a stabilitou (konzistencí) úderů. Pokud hráč na některém z úderů z výměn zřetelně strádá, na antuce se tento nedostatek objeví nejvýrazněji. Zkušený „antukář“ na druhé straně brzy vycítí, že soupeř často chybuje například z backhandu a trpělivými údery bude tento úder testovat co možná nejčetněji.

Typologie využití v sázkách na počet gamů
Ze sázkařského hlediska je tento jev využitelný zejména v sázkách na nízký počet gamů v zápase. Pokud se setká hráč s antukovým naturelem se soupeřem, jež trpí na forehand či backhand a zásobuje ho množstvím bodů z tohoto křídla, obvykle ho antukář stále nutí hrát tento úder a maximalizovat tak zisk bodů tímto způsobem. Tento kontrast pak často vyúsťuje v nezastavitelný kolotoč nevynucených chyb ze strany nestabilního hráče. Ten si nemůže příliš pomoci jiným úderem, například podáním, jak to platí třeba na betonovém podkladu. Pokud k objevu slabiny u horšího hráče dojde brzy, hráč nestabilní od základní čáry pak nemá vesměs šance získávat body a gamy, respektive jejich vyhrávání ho stojí obrovské množství sil, protože proti němu stojí hráč nedělající zbytečné chyby, hrající dobrou délku úderů a nutící slabšího hráče být neustále v běhu.

Jak hledat vhodné sázky a typy hráčů
Kde toho lze využít? Na okruhu ATP už není příliš mnoho hráčů s výraznou slabinou v základních úderech. Na nejvyšší úrovni je třeba si vybírat sázky hlavně proti hráčům výrazně stojících na servisu a neúměrně agresivní hře. Totéž platí i pro okruh challengerů a turnajů ITF, který už nabízí v tomto ohledu možností více. Osobně se mi osvědčují sázky na zkušené „antukáře“ proti hráčům převážně juniorského věku, kteří nejsou ze své kategorie zvyklí na hráče, jež nedělají chyby a konzistentně tlačí. Jako divák sice nebudete mít z tenisu tak uspokojivý dojem, jako když své soupeře na antuce drtí zmíněný Rafael Nadal, ovšem věřím, že za potenciál dobré sázky a zisku to každému sázkaři stojí Smile.


Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 21:06, celkově upraveno 3 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 9.05.2017, 22:46 Předmět: Tipy 10.5
Pište tipy na sázení
Citovat

SMAZANÝ PŘÍSPĚVEK

Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 20:43, celkově upraveno 1 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 10.05.2017, 22:18 Předmět: Tipy 10.5
Pište tipy na sázení
Citovat

SMAZANÝ PŘÍSPĚVEK

Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 20:43, celkově upraveno 2 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 11.05.2017, 8:03 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

SMAZANÝ PŘÍSPĚVEK

Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 20:43, celkově upraveno 2 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 11.05.2017, 8:45 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

SMAZANÝ PŘÍSPĚVEK

Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 20:42, celkově upraveno 1 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 12.05.2017, 17:04 Předmět: Tip 12.5
Pište tipy na sázení
Citovat

SMAZANÝ PŘÍSPĚVEK

Naposledy upravil pavkingson dne 17.01.2020, 20:42, celkově upraveno 1 krát.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 18.06.2017, 8:48 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Yakovlev se vešel do MD ve Ferganě, protože cut se dostal až hluboko do druhé tisícovky. Výkonnostně tam nemá v podstatě vůbec co dělat. Letos z pěti utkání uhrál pouhých 8 gamů a to zkoušel jen kvalifikace na challengery. Je to hráč 175cm vysoký, servisem si příliš nepomůže a navíc rád po tom druhém riskuje, takže kupí hodně dvojchyb. Fomina v podstatě neznám, ale je to jeden z místních hráčů, ročník 2001 a obecně velká kvalita mu zatím logicky chybí. Záblesky toho, že by nemusel spadnout mezi další Uzbecké břídily, už nějaké má - vzal set třeba Popkovi nebo Jankovičovi. Tenhle zápas je pro něj jedinečná příležitost dostat se k bodům do žebříčku a dlouho by váhat neměl.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 19.06.2017, 11:20 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Lajovič sice není v úplně optimální formě, ale je to hráč na ATP level. Má dobré údery odzadu, dokáže tvořit, má poměrně slušný servis a dobrou ruku. Na druhé straně stojí Ojeda Lara, který má letos výborný record na ITF turnajích, především na antuce, ale spoustu těchto výsledků dělá nepříjemný matchup. Španěl se výborně hýbe a vrací, dopředu ale síly nemá a tak spoléhá spíše na chyby soupeřů, což je dostačující na úroveň futurů, ale tady už se na takový přísun bodů "zadarmo" rozhodně nebude moci spolehnout. Jeho servis by měl být neustále pod tlakem a pokud Lajovic udrží úroveň, měl by zápas mít ve svých rukou.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 19.06.2017, 11:52 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Mladší Zverev hraje v této sezoně výborný tenis, skvěle servíruje, je mu v podstatě jedno jestli bije forehand nebo backhand, z obojího má velkou sílu. Minulý týden prohrál s Mullerem, ten hrál ale také vynikající ofenzivní tenis, což korunoval titulem. Lorenzi je na trávě 5/22 kariérně, což svědčí o tom, že zelený pažit mu zrovna nevoní. Jednak nevlastní nějak drtivý servis a druhak se neuplatní jeho topspinové údery, které jinak na antuce píšou. Nemluvě o specifickém pohybu, který je pro Lorenziho na jiných površích klíčový. Aby toho nebylo málo, Paolo před týdnem vyhrál challenger v Calttanisettě na antuce, což znamená přesun plus maximálně dva dny na regeneraci a přípravu na svůj nejméně oblíbený povrch. Něco mi tu říká, že Ital v Halle díru do světa neudělá.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 22.06.2017, 10:04 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.
Clarke mi tady přijde hodně podceněný. On je to hráč poměrně neznámý, ale disponuje dobrými zbraněmi na trávu. Má velmi slušný servis, umí dobře bít forehand a je celkově ofenzivně laděný. Marchenko je z podobného těsta, na dlouhé výměny od základní čáry ho neužije a po servise chce hned tlačit. Z hlediska podobného matchupu, rychlého povrchu, domácího prostředí a v neposlední řadě také díky nestabilní mozkovně Marchenka musím vyzkoušet sázku na domácího hráče.

Nesprávne zadaný tip.
Willis mi přijde jako jeden z nejpodceňovanějších hráčů na okruhu. Sice má robustnější postavu a občasně působí trochu komicky, ale z hlediska výsledků to prostě všechno dohromady nějak funguje, zvlášť na trávě. Silná levácká zatáčka, časté náběhy na síť a navíc čopy, které skáčou na tomhle povrchu proklatě nízko, jsou pro soupeře prostě nepříjemné. Groth tady není šikovnějším hráčem, ale má zase dostatečnou surovost, aby trávu využíval pro svůj účel. Očekávám bitvu s vyrovnaným průběhem, spoustu es, a nějakou tu zkrácenou hru. Willis tady má navíc poměrně zajímavou diváckou podporu, jež mu pomohla překonat těžký zápas s Ebdenem.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 22.06.2017, 22:45 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.
Opět sázka na handicap u Clarka. Ten včera potvrdil to, že dokáže být na trávě efektivní. Během dvou zápasů tu přišel o servis pouze dvakrát, Fucsovics musel pro změnu v obou zápasech v Ilkley do třech setů a na podání kapituloval dokonce šestkrát. V momentální formě rozhodně nevidím mezi těmito hráči tak velký rozdíl- oba by si pro body měli chodit, oba by si měli pomoci travnatým povrchem.
BaronDevil
Sázkař - jsem tu nový
Sázkař - jsem tu nový


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.6.2017
Tipy a sázky: 9
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 10.9
Přidej hodnocení ZDE
PříspěvekZaslal: 23.06.2017, 13:51 Předmět: Fotbal + Tenis
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.
Nesprávne zadaný tip.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 24.06.2017, 7:45 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

Díky kámo, ale příště si najdi vlastní vlákno tipů Very Happy
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 24.06.2017, 7:46 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Kdo nemá možnost vsadit Betko, tak počkejte na live, Tipáč by měl mít k dispozici snad podobné kurzy.

Hranice už sice klesla, ale podle mě je i takhle nízká stále hratelná. Yakovlev je tenisový amatér, hráč těžké váhy, který je navíc poměrně malý, takže na servisu zrovna nezáří. V Antalyi asi opět nebyl o turnaj nebyl zájem a tam opět zafungoval jediný Yakovlevův bod v žebříčku ATP (který dostal po skreči soupeře). Nemá cenu se tady bavit o nějakých herních stylech, tohle bude prostě pro Andreye ranec a otázkou jen zůstává o kolik. Každý bod, neřkuli gem, proti profíkovi bude velký úspěch.

Česká "garážovka" Startip drží kurz 1.17 na sázku 2:0, což je podle mě slušné zhodnocení peněz. Překvapivě bez jakéhokoli schvalování vzali za 5K, takže není úplně k zahození.


Na závěr pro lepší srovnání takový mini kvíz Smile. Kdo z čtveřice na obrázku je dnešní objekt naší pozornosti?
http://www.imagehosting.cz/?v=yakovlev.jpg
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 25.06.2017, 10:17 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Tohle je poměrně těžký matchup. Paz je jeden z nejrychlejších hráčů, co sem měl možnost vidět, má v sobě obrovskou energii téměř všechno oběhnout a vrátit. Servis nemá nikterak drtivý, ale svoji menší výšku využívá jinak a buduje si body odzadu. Matsui se tady ocil v pavouku kvalifikačního singlu nejspíš bez větších ambicí, skoro určitě tady půjde hlavně do debla. Včera překvapivě vyřadil Arvidssona, který byl set a dvakrát brejk nahoře (dvakrát podával na výhru), vedl 3:1 ve zkrácené hře druhého setu, aby ho nakonec prohrál 5:7 a rozhodující set 2:6. S jeho věkem a herním stylem už bude ale pro Matsuiho velmi těžké se porvat s klasickým antukovým stylem a dobře pohyblivým hráčem. Japonec hraje servis-volej, což je sice dnes už hodně ojedinělá a mnohdy funkční taktika, ale na antuce dává protivníkovi trochu více času na doběhnutí a následní prohození, což by mělo být tady klíčové. Ztráta setu Paze by pro mě byla překvapením.

Startip zatím bere podobné sázky bezproblémově v řádu tisíců, uvádím ho tedy jako bernou sázkovku. Kdo nemá, opět doporučuji T.... v lívku, případně nějaký under.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 28.06.2017, 12:42 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Turnaj v Arlenu se dostal nečekaně do skluzu a časového presu a tak musejí pořadatelé přejít k nouzovému řešení a místo venkovní antuky přemístit zápasy do nově zbudované haly, na tvrdý povrch. Změna může zapůsobit na různé hráče různě. Pokud ale budeme mluvit o předpokladech, které pro nově vzniklé podmínky dnešní arbitři mají, u Morainga najdeme halová čísla opravdu úctyhodná 83/37, zatímco Vandenbulcke je v záporné bilanci 21/25. Moraing je i tělesnou stavbou na tyto typy povrchů lépe stavěný, disponuje silným leváckým servisem a hraje hodně razantně. Vandenbulcke je také vyšší chlapík, ale servisem si rozhodně tak nepomůže, navíc je obrovsky náchylný k dvojchybám, což právě proti hůře returnujícím soupeřům, jakým je i Moraing, může být rozdílový faktor. Za daných okolností vidím fér někde kolem 1.45-1.50.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 6.07.2017, 9:02 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

V Recanati to každoročně na betonu hodně sviští a dlouhodobě se tam prosazují hráči s kvalitním servisem a agresivní hrou, kteří si umí chodit pro body. Jak Halys, tak méně známý Chorvat Galovic, jsou typově hodně podobní hráči, oba staví na rychlém podání a maximální agresivitě, přičemž return a pohyb trochu skomírá. Tato hranice se se mi vzhledem k herním stylům i rychlému povrchu jeví určitě jako hratelná.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 6.07.2017, 9:09 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Podobná situace jako v utkání Galovic-Halys. Moraing je dvoumetrová dřevěná obludka s leváckým servisem a agresivní hrou. Vanni je něco kompaktnější, ale stále dost rizikovým prototypem razantního tenisty. Oba tyhle materiály ve spojitosti s povrchem tak dávají dohromady poměrně zajímavý potenciál pro vyrovnané utkání, které se může rozhodovat v koncovkách. Fér tady minimálně 22.5 her.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 6.07.2017, 10:13 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Zápas vidím jako úplně otevřený. Oba hráči jsou opět podobného typu. Agresivní baselineři se slušným podáním. Hanfmann proto bude asi chodit o něco víc, disponuje trochu razantnějším pojetím a mělo by to tak být víc na jeho raketě. Hanfmann je navíc povzbuzen dobrými vítězstvími nad Balazsem a Ruudem, zatímco Stebe musel celkem obtížně potvrzovat roli jasného favorita s Lenzem i Hemerym ve zkrácených hrách.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 7.07.2017, 10:36 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Při vší úctě k Alexovým schopnostem a talentu nevěřím, že Ofnera vyloženě smete z kurtu. Ten tu hraje životní turnaj a hlavně není v kurzech na Ofnerova utkání příliš zohledňován match-up. Jeho silové údery a kvalitní podání dobře korespondují s travnatým povrchem a z pozice jasného outsidera prošel nejenom kvalifikací, ale poradil si i Belluccim a Sockem, což jsou velmi cenné skalpy. Náskok necelých devíti gamů na kvalitního servera na trávě v této fázi turnaje mi přijde opravdu přestřelený.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 8.07.2017, 8:15 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Ani jednoho z hráčů herně neznám, ale statisticky podle výsledků z minulosti by to měl být Taylor, kdo bude v zápase získávat větší počet bodů. Od základní čáry dokázal například nějakou dobu vzdorovat Mridhovi, kterému je těžké vzít gamy. Na druhé straně, když se Malbasic utkal se sílou odzadu, nekončil vždy zrovna šťastně (Pontoglio 6:2 6:0, Blaško 6:0 6:2).
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 10.07.2017, 8:37 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Zatímco Purcell má často sklony k sebedestrukci, Chen Ti je je konzistentnost sama. Max bude mít sice utkání takřka na vlastní raketě, ale z minulosti lze soudit, že mu tahle role zrovna nevyhovuje. S Chenem to má v H2H 0:2, oba utkání na hardu, oba shodně pro asijského tenistu 6:3 6:4.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 10.07.2017, 8:49 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

HRAJE SE 10.07 12:00

Jsem přímo v Pardubicích, takže tohle budu mít na vlastní oči. Stejně jako v Ústí nad Orlicí, i tento antukový Future se hraje s míči Australian Open, které podle hráčů strašně málo letí a ranařům tak moc neprospívají. Nema je v tomto matchupu určitě aktivnější hráč. Slovák je urostlý a s míčem se moc nepáře, rychle servíruje a rád zakončuje. Děrkas je úplně z jiného těsta, těžiště má nízko a velmi dobře brání. Minulý týden jsem v Ústí viděl destrukci Nemy běhavým Japoncem Noguchim - stejným hráčem, kterého Derkas porazil tady v kvaldě ve dvou setech. Scénář z minulého týdne by se tak mohl opakovat, Nema není stavěn na dlouhé výměny a málo chybující soupeře, takže dnes dostane jeho konzistence pěkně zabrat.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 13.07.2017, 18:15 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Kdo nemá možnost vsadit u Startipu, alternativou je Synottip. Nejlepší je ale samozřejmě počkat do live, kde by mělo být k dispozici množství alternativ.

Russi je kvalitativně hodně špatný tenista, je to vidět na jeho silně záporné bilanci singlů. V deblu některé své slabiny dokáže skrýt (například nehraje no-ady, má o dost kvalitnější spoluhráče) a proto má ranking na to, účastnit se hlavních soutěží některých challengerů. Jakmile ale narazí na kvalitnější soupeře, kteří brzy objeví, do koho z dvojice hrát, je často konec. První kolo se Santosem přešli trochu náhodou, byli horší v servisu, returnu, měli méně bodů, přestáli dva mečboly, přesto postoupili. Dnes proti nim hrají hodně kvalitní baselineři, kteří jsou oba lepšími singlisty hráči než Santos, neřku-li Russi. Čekám tady jasnou výhru Argentinců a zvýším i vklad, protože opravdu nevidím moc cest pro Brazilskou dvojičku.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 14.07.2017, 9:45 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Nesprávne zadaný tip.

V Medellinu se hraje téměř v 1500 metrech nad mořem, což často dělá z průměrných servisů nadprůměrné a z nadprůměrných prakticky nereturnovatelné. Zde se utkávají hráči, kteří do daného prostředí zapadají. Ať už mluvíme o ranaři Souzovi, který na podobných turnajích v podstatě vybudoval kariéru, nebo domácím Salamancovi, jenž sice kariéru pomalu končí, ale se svými 195 centimetry dovede stále nadělat lepším hráčům problémy. Oba také spojuje slabší return a pohyb, což dává dohromady klasický overový koktejl, kde se dlouho čeká na slabší servis-game protivníka. Vzhledem k těmto faktorům je hranice 19.5 hry, spolu s vysokým handicapem na domácího hráče, určitě jednou z logických variant.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 14.07.2017, 10:13 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

Galovic hraje ve výborné formě. Minulý týden se vytáhl v Recanati, kde vyhrál svůj první challengerový titul. Překvapivě dobře zvládl okamžitý přechod z betonu na antuku v Braunschweigu, kde jakoby nic uhrál tři kola z pozice outsidera a postupně za sebou nechal Mayera, Gombose a Madena. Dnes bude chtít tuto jízdu ukončit Otte, který má také průlomovou sezonu a velmi dobrá čísla. Herním stylem jde o srovnatelné soupeře. Oba mají big serve, oba jsou aktivní a snaží se trefovat zařízení. Utkání tedy vnímám jako relativně otevřené a favorizaci Němce bych viděl pouze jako mírnou a ten polštář 4.5 hry bych férově stáhnul tak na 2 až 3 gamy. Vklad držím pouze na čtyřech jednotkách vzhledem k velké vytíženosti Galovice - za posledních 14 dní dnes půjde o jeho jedenáctý zápas.
pavkingson
Sázkař - tipuju dost
Sázkař - tipuju dost


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 20.8.2011
Tipy a sázky: 307
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7Hodnocení kvality tipů: 195.7
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 1
PříspěvekZaslal: 15.07.2017, 10:20 Předmět: Tip
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.

1.67 Synottip, 1.67 Startip, 1.62 T...., jinak LIVE

Tepavac si troufl na zajímavý husarský kousek, když dnes odehrál první kolo kvalifikace ve Schveiningenu a kolem půl druhé bude hrát semifinále turnaje ITF v 60 kilometrů vzdáleném Amstelveenu. I kdyby náročný program na jeho osobě nenechal velké stopy, tak stále lze vzít za vděk faktem, že opravdu nemá rád soupeře s kvalitním servisem (letošní prohry s Gojowczykem, Lopezem-Perezem, Kleinem, Donskojem, Skugorem, Milojevicem, Marchenkem - to všechno jsou hráči primárně o servisu). Přestože antuka by mu měla zároveň práci na příjmu trochu usnadnit, otupí také jeho servis, který u něj hraje prim. Westerhof se dere zpět nahoru, letos to má 20/6, zakládá svoji hru na razanci a podání, tedy je pro mě tady vhodným objektem na sázku.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy