Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Dostihy 2021
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
RedRum
Sázkař jako doma
Sázkař jako doma


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 30.7.2004
Tipy a sázky: 3135
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 15.05.2021, 8:43 Předmět: Dostihy Praha
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.
Nesprávne zadaný tip.
Jedenáct čtyřletých a starších koní se představí v 72.ročníku Velké květnové ceny na 1600 m. V čele nabídky je trio favoritů. RATE (3,85) trenéra Töröka je loňským vítězem VJC, IGNACIUS REILLY (4,25) trenéra Luky předloňským a TORQUE POWER (4,5) trenéra Šavujeva vyhrál například Velkou cenu Prahy při podzimním EJC. Ve Velké dubnové ho od vítězného RATEa oddělovalo ¾ délky a druhá ZARIYANNKA, o ½ délky čtvrtý skončil v krásném závěru Lukův OPHELIA’S AIDAN. Čtvrtým vzadu je veterán MR RIGHT (6) jeden ze tří koní, které si ještě nechal v tréninku František Holčák a jsou tu ještě stájoví i tréninkoví kolegové favoritů, krasavec BLACK CANYON (10) a CAPE FREEDOM (9) nebo po roční pauze se vracející CHIOUBOUCAR (22). KING ARCHIE (15) Tomáše Váni ponese stejný dres jako MR RIGHT. Pole doplňují klisna ACHIRD (15), CREATOR (22) a outsider WORTH CHOICE (67). Pro mě bude tento dostih nedělním vrcholem a můžeme jen doufat, že se zopakuje dramatický závěr Velké dubnové. Naše mílařská špička je vyrovnaná a například doběh jedničkové míle při derby dni (loni bylo v září) IGNACIUS REILLY – MR RIGHT – TORQUE POWER - BLACK CANYON byl tuhý boj hlava- hlava 2 ¾. Bude záležet na momentální formě, dráze, taktice, průběhu dostihu a štěstí. Mé sympatie má RATE, minule skvěle zabojoval, přestože měl jako obvykle problémy s průběhem dostihu. Tentokrát by se o solidní tempo měl starat MR RIGHT, případně BLACK CANYON a tak by nemusel pulovat. Hodnotu vidím tentokrát v v sázce na jeho umístění 1-2 a jako překvapení se mi líbí KING ARCHIE na tabuli, 1-5. BLACK CANYON není ale v žádném případě pouhý vodič pro RATEa, je to obhájce vítězství z loňska, třebaže se neběželo v květnu. Má raději 1800 nebo 2000 m, ale loni vyhrál závěrem v čase pod 1:36, s kurzem 8! Vodil v cíli třetí MR RIGHT (15) a TORQUE POWER (1,8) vyhořel. Věřím, že alespoň jeden bílý dres uspěje!
IGNACIUS REILLY vyhrál s přehledem. Moji koně neuspěli, RATE měl kolizi na začátku lahovického oblouku, vypadl z tempa a stihnul jen čtvrté místo. BLACK CANYON šel poprvé se stínidly a bylo to celé špatné.


Naposledy upravil RedRum dne 18.05.2021, 7:50, celkově upraveno 1 krát.
RedRum
Sázkař jako doma
Sázkař jako doma


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 30.7.2004
Tipy a sázky: 3135
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 15.05.2021, 13:02 Předmět: Dostihy Slušovice
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.
Nesprávne zadaný tip.
Ve třetím slušovickém dostihu je dvojice favoritů FRANCESKA BELLA byla před rokem čtvrtá ve Varech za podějším derby vítězem Opasanem, byl to ale její jediný loňský start. Volím proto AVIGNONa, který jde stále nahoru a letošní sezónu zahájil druhým ístem v Chuchli na 2400 m o 2 1/4 délky vítězný SAPIENTI ale nesl o 6 kg méně.
Sedmým dostihem dnešního slušovického programu je Steeplechase 5.kategorie na 3800 m. Pátá kategorie je u nás tou nejnižší a běhají v ní koně, kteří toho moc neumějí. Ale mohou se třeba dostat nahoru. Z tohoto pravidla vybočuje jeden účastník, již 15-letý veterán BORDERLAND, který nastupuje ke svému jubilejnímu 50. překážkovému dostihu. 5 jich dokázal vyhrát a na dotacích získal 850. tisíc . K tomu ještě něco málo na rovinách v začátcích své kariéry. V jeho sedle bude tradičně jeho trenér Pavel Kašný. Jiný jezdec na něm v dostihu naposledy seděl při Prvomájové 2016 a byl to Dušan Andrés. Na vítězství této dvojice je vypsán kurz 22:1, což mě mírně řečeno irituje. Situace není jednoduchá, je jediným koněm, který mu zůstal v tréninku. Nevím, jak je momentálně na tom, do pětek spadl, protože loni vydělal jen 4500 Kč. Ale zkoušel ještě na stará kolena kvalifikaci na Velkou a na Štědrý den dokončil dostih v italském Trevisu. Pořád ale ještě vlastní nejvyšší průběžný handicap v poli, podprůměr tam podle mě rozhodně není. Je tam CHAIKOVSKIY trenéra Weroblewskiho, se kterým se letos vypravil do Wroclawi, který by snad měl něco umět, třebaže tam neuspěl. BORDERLAND patřil mezi naši špičku v krátkých steeplech, byl ale i čtvrtý v Ceně Labe 2014 a vyhrál úvodní steeplechase Koroka toho roku, čtvrtý v ní byl AL JAZ, který o 5 měsíců později proháněl ORPHEE DES BLINS a skončil druhý ve VP. Do našich srdcí (a peněženek) se ale zapsal 13.10.2012, kdy obsadil druhé místo v Poplerově memoriálu a přinesl nám přes 26 tisíc za doběh O’KEY – BORDERLAND – TEREBESZ. Byli jsme jediní, kdo to hráli a i kdybych byl i teď jediný, kdo na něj vsadí, musím ho morálně podpořit. Doufám, že i ve Slušovicích trochu pršelo, pro klouby starého pána to bude lepší. Věřím, že dojde do cíle a že před ním jich tolik nebude Smile
P.S. Je po prvním dostihu a ve Sluškách prší!
Dva favoriti si to rozdali mezi sebou a Vocáskovic klisna byla jasně lepší. Po dostihu asistent prozradil, že nebyla zraněná, ale měla problémy s růstem a tak ji raději pustili na pastvu.
BORDERLAND odvodil jeden a půl kola v poklidném tempu, všichni tak v poklidu přeskákali a když se přidalo, nestačil. Byl nejlepší z trojice zadržených koní, ale nedošel do cíle. Tedy došel, ale v cílové rovině už skoky neabsolvoval. K čemu taky, byl by bez peněz sedmý. Přesto si všechny 3 jezdce komise pozvala, odpověděli: kůň neakceptoval tempo dostihu. Liteře předpisu bylo učiněno zadost. Zapomněl jsem napsat, že bělouš CHAIKOVSKIY skutečně vyhrál.
Slusovicak
Sázkař - jsem tu nový
Sázkař - jsem tu nový


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 18.7.2018
Tipy a sázky: 5
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 62.5
Přidej hodnocení ZDE
PříspěvekZaslal: 26.05.2021, 14:17 Předmět: Monopol Tipsportu
Pište tipy na sázení
Citovat

Red Rume alias GreenPunchi (na Tipsportu), pochybuji, že nový monopolní sázkový podnik na českých dostihových závodištích, T...., bude nějakým zásadním způsobem vylepšovat své kurzové nabídky na dostihy, i když si postěžuješ na jejich webu v blogu na nízké kurzy (především do dálky). Už tak nějak z definice monopolu plyne, že se T.... s kurzy moc snažit nemusí, když nemá prakticky žádnou konkurenci. Fortuna vypisuje jen některé české dostihy na větších závodištích, to není pro T.... konkurence. A Fortuna se vytasí s kurzovou nabídkou vždy až po kurzech Tipsportu, které víceméně opíše pouze s nepatrnými kosmetickými úpravami. Ke všem popisovaným nešvarům Tipsportu u kas na závodištích (uzavírání příjmu sázek na dostih i několik minut před skutečným startem dostihu je opravdu velmi vtipné...) přidám ještě jeden podstatný zádrhel. Tím je skutečnost, že kurzy na dostih na obrazovkách jsou víceméně neměnné a proto velmi často neodpovídají kurzu, který je k mání na kasách a který je pak uveden na tiketu. Doporučuji si na tohle dávat obzvlášť velký pozor a důkladně si na kase i na tiketu vždycky zkontrolovat, v jakém kurzu sázku uzavírám! Betino skončilo, to je už jasné, T.... prý požadoval monopolní postavení ve smlouvě s Jockey Clubem, když má do dostihů sypat za své sázkové pokladny na závodištích docela dost peněz. Dlaně Jockey Clubu i pořadatelů jsou otevřené v očekávání vysokých příjmů ze sázek od Tipsportu, takže kurzy musí být nastavené dostatečně nízko, aby se peníze od sázejících návštěvníků dostihů pěkně sypaly! Smile A ještě jedna podstatná informace z dobrého zdroje, kterému nemám důvod nevěřit: Betino vlastněné Vítkovou firmou CPI prý vycouvalo ze sázkového byznysu na dostizích takto rychle včetně Velké Chuchle, kde pro pražského pořadatele, TMM, generovalo celkem slušný peníz proto, že už nestojí se na jedinou dostihovou sezónu, sezónu 2021, dohadovat ani s Jockey Clubem ani s Tipsportem. V roce 2022 prý budou v Chuchli už jen parkury a žádné dostihy. Jestli dostihy v Chuchli po letošní sezóně opravdu skončí, bude to další citelná rána pro český turf i sázkový provoz Tipsportu. Na závodiště v Mostě a Karlových Varech jezdí už několik let pouhé hrstky pravověrných dostihových příznivců a nedovedu si představit celoroční rovinový dostihový provoz se všemi klasickými a dalšími významnými dostihy pouze na těchto dvou závodištích kategorie A, které jsou pro všechny účastníky poněkud z ruky.
RedRum
Sázkař jako doma
Sázkař jako doma


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 30.7.2004
Tipy a sázky: 3135
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 27.05.2021, 16:53 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

PROČ TO MÁME ŘEŠIT TADY A NE POD BLOGEM ? JE TO PŘIPOMÍNKA K TIPSPORTU!
Slusovicak
Sázkař - jsem tu nový
Sázkař - jsem tu nový


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 18.7.2018
Tipy a sázky: 5
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 62.5
Přidej hodnocení ZDE
PříspěvekZaslal: 28.05.2021, 20:39 Předmět: T....
Pište tipy na sázení
Citovat

T.... si musí vyřešit své problémy a nedostatky sám, to za něj nikdo neudělá! Kurzy stejně lepší nebudou, JC a pořadatelé chtějí peníze, takže T.... neustále přitvrzuje a kurzy snižuje a konkurenci už odboural. A nebudu T.... kritizovat v blogu na jeho webu ze svého účtu! Důvod: nechci aby si na mě bookmaker zasedl a ještě více mi omezoval sázky! Já totiž v Tipsportu ani v Chanci v mínusu na dostihových sázkách nejsem, což se projevuje tím, že mám stanovené limity sázek a časté schvalování tiketů bookmakerem. Je známou skutečností, že hráče, kteří jsou v plusu, sázkové kanceláře limitují a dělají vše pro to, aby jim sázení co nejvíce znechutily! Já si s tím naštěstí dokážu poradit zakládáním dalších účtů na své známé a na široké rodinné příbuzenstvo, skrýváním své skutečné IP adresy počítače za adresu VPN serveru v ČR atp. Být v mínusu jako většina sázkařů na české dostihy, neměl bych s tím žádné starosti a mohl bych sázet (a prohrávat) o stošest! Smile Ale to já si radši nějakou kačku vyhraju, protože já nejsem nadšenec, co je u vytržení z rozdávání propagačních předmětů sázkovou kanceláří typu propisek, diářů, šál atp. Tyhle bezplatné propagační předměty byly totiž draze zaplaceny všemi sázkaři, kteří na svém sázení v dlouhodobém průměru prohrávají! Čím nižší kurzy Tipsportu na české dostihy budou, tím více peněz zbude na Jockey Club a pořadatele dostihů! Po Betinu na tuhle úžasnou věc přišel i T.... a kurzovou nabídku tomu přizpůsobil! Smile
RedRum
Sázkař jako doma
Sázkař jako doma


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 30.7.2004
Tipy a sázky: 3135
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 4.06.2021, 22:24 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

A já hlupák si myslel, že zisk závisí na obratu a marži! Co nás v těch školách učili? Laughing
RedRum
Sázkař jako doma
Sázkař jako doma


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 30.7.2004
Tipy a sázky: 3135
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2Hodnocení kvality tipů: 240.2
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 2
PříspěvekZaslal: 6.06.2021, 6:50 Předmět: Dostihy Bratislava
Pište tipy na sázení
Citovat

Nesprávne zadaný tip.
Nesprávne zadaný tip.

V Ceně Arvy se představí hned první čtyři z české Jarní ceny klisen SOLEMEENA, DEVOIR RIEN, SPARKLE SHOUT a MUGURUZA. Proti nim nastoupí druhá a třetí ze slovenské JCK EMIRATE’S FLIGHT a THAMNA i maďarské DIADORA STS a MISS MYSTERY. SOLEMEENA je větší a vytrvalejší klisna se silným závěrem a menší bratislavská dráha by měla více vyhovovat drobnější DEVOIR RUEN, která s ní má na rozdíl od její velké soupeřky z loňska zkušenosti a má dobré šance jí vrátit porážku o krk z klasické zkoušky. Bělka MUGURUZA chodí zepředu a navíc je posílena Janáčkem v sedle, SPARKLE SHOUT by naopak mohla zúročit včerejší stájové výsledky z Chuchle. Pokud se dá soudit z časů, tak nebezpečnější by měly být maďarské klisny.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Archiv K2 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy