kolemdvou .: Sponzor K2 :.
Sázkař - admin
Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Působí na KolemDvou.cz od: 25.11.2023 Tipy a sázky: 34 Kvalita tipů: Přidej hodnocení ZDE
|
Zaslal: 8.12.2023, 15:08 Předmět: Systém sázení LIVE fotbalových sázek - úspěšnost cca 80 % OK tipu - KONEC
|
|
|
Cca na začátku roku 2023 jsem objevil "díru" v systému fotbalových LIVE sázek vypisovaných sázkovými kancelářemi. Úspěšnost tipů je někde okolo 80 %, tedy cca 8 z 10 vsazených tiketů bude úspěšných a to při kurzu 1.80-cca 3.50, pouze za předpokladu přísného dodržení postupu, který jsem objevil.
Proč to sám nevyužívám?
LIVE sázky jsou o čase, hlídaní určité situace, která se stane ve fotbalovém zápase. Tato situace se nestává v žádném případě v každém fotbalovém zápase, ale pouze v některých a ještě musí určitou konkrétní sázkovou příležitost LIVE mít vypsanou sázková kancelář - hodně těchto příležitostí má , aby se dalo na tomto skutečně profitovat. Já ten čas nemám, tedy to nevyužívám, nemohu sledovat velkou část fotbalových zápasů, resp. vývoj zápasu - nechci sedět u livescore a čekat, až situace nastane.
Proč je to "díra" v systému, vždyť porazit sázkovky je téměř nemožné?
Při klasickém sázení si myslím sázkař nemá šanci, sázkové kanceláře mají k dispozici skvěle zpracované statistiky, perfektně naprogramované systémy na vypisování kurzů, mají informace a mají zkušené bookmakery, kteří toto vše ručně revidují a opravují. A k tomu marže sázkovek, při normálním sázení nemožné být ziskový. Buď musíte mít skvělé informace, které bookmaker nemá nebo musíte mít lepší přehled o vývoji ligy, týmech, zdravotním stavu, formě a statistikách, než počítač, nebo mít nějaký zázračný systém sázek či vlastnit křišťálovou kouli na předpovídání výsledků.
Přesto v LIVE sázení má obvykle jeden bookmaker na starosti více LIVE zápasů najednou, ač tu masovku LIVE zápasů převážně řídí počítač - upravuje kurzy podle skóre a času, ale nepočítá s určitými situacemi, které se v zápase dějí. A to je ta "díra". To by musel zasáhnout bookmaker. A ten nezasáhne, protože vše nestíhá.
Já jsem ochoten se o tuto "díru" podělit, ale něco za to chci.
Už toto není možné, k 4.2.2024 jste přivedli jako masa lidí z K2 jen 6 lidi, a to jsou různé uvedené nicky, kdo je přivedl, tedy šest unikátních lidí přivedlo po jednom sázkaři. To je pro mě signál, že na K2 ...
Proto tuto "díru" nesdělím nikomu. |
|