propitak Sázkař - admin

Celková statistika na K2: Počet OK: 27 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 24 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 114 Vklady: 473.5 unitů Výhry: 396.825 unitů Profit: -76.67 unitů Yield: -16.19 %
Tipy K2 od: 10.2.2004 Tipy a sázky: 12147 Kvalita tipů:

Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 12 |
Zaslal: 26.04.2016, 14:43 Předmět: PIŠ TIPY na K2 = psát FREE tipy (deník či analýzy), nebo zřídit SMS sázkařský deník
|
|
|
Máte dobré tipy na kurzové sázení?
Chcete mít sázkařský deník nebo psát tipy na K2 do sportovních částí nebo mít vlastní placený BLOG?
Autorům tipů vyplácíme 75 - 100 %
CHCI zřídit FREE sázkařský deník a psát tipy/psát tipy do sportovních částí K2, co mám udělat?
Kontaktujte admina K2 "propitak" na e-mailu kolemdvou@kolemdvou.cz, kde uvedete váš nick a stanovíte si cenu TIPSMS = váš výdělek (1 až 10 kreditů, kdo si nestanoví, bude 1 kredit).
Zřízení FREE sázkařského deníku je zcela ZDARMA.
CHCI zřídit SMS sázkařský deník (placené tipy), co mám udělat?
Kontaktujte admina K2 "propitak" na e-mailu kolemdvou@kolemdvou.cz, kde uvedete váš nick a stanovíte si cenu TIPSMS = váš výdělek (1 až 10 kreditů, kdo si nestanoví, bude 1 kredit).
Zřízení SMS sázkařského deníku je zcela ZDARMA.
Následně do 3 dnů (obvykle do několika hodin) vše připravím, nastavím a zašlu vám e-mailem instrukce.
VÝDĚLEK pro FREE sázkařské deníky = FREE sázkaře
- FREE sázkař píše FREE tipy na K2 zcela zdarma
- od 1.1.2021 nefunguje mailová notifikace o přidání tipu
- tedy zájemce/odběratel tipů musí buď stále chodit na K2 a hlídat nově přidané tipy nebo si zaplatí SMS tipy
- a právě z těchto SMS tipů má každý sázkař na K2, i FREE sázkař, VÝDĚLEK 75 % z ceny TIPSMS bez DPH
VÝDĚLEK pro SMS sázkařské deníky
- určeno především pro sázkaře, kteří píší HOLÉ TIPY bez textové analýzy a nechtějí, aby tipy četla veřejnost zdarma, zájemce si musí zaplatit SMS tipy (DORSMS + TIPSMS)
- sázkař píše své tipy na K2 do uzavřeného SMS deníku
- zájemci o tipy musí za tipy zaplatit - dostanou tipy SMSkou
- a právě z těchto SMS tipů má každý sázkař VÝDĚLEK 75 % z ceny TIPSMS bez DPH
citace: | Příklad:
Já, jako propitak, budu obyčejný free sázkař, který píše free tipy do sportovních částí K2, většinou dávám jeden sólo tip s krátkou textovou analýzou. Zaměřuji se na kvalitu a chci být na K2 dlouhodobě ziskový.
- každý návštěvník (registrovaný i neregistrovaný) může zcela volně a bezplatně mé tipy číst a může je využít ke svému sázení
- pokud budou tipy kvalitní, aby je návštěvník mohl vsadit za co nejvyšší kurz (dropy SK) a optimální vklad (limity SK), je nutné získat tip co nejdříve po jeho zveřejnění
- pak mají návštěvníci dvě možnosti:
1) chodit neustále na K2, a stále hlídat jestli jsem přidal nový tip - časově náročné a člověk nemá jistotu, že nově přidaný tip rychle stihne podat za dobrý kurz a vklad
nebo
2) si zaplatit tzv. SMS tipy (koupit si kredit a nastavit si nick propitak do sledování SMS tipů z fóra K2), kde člověk získá nově přidané tipy přímo do svého mobilního telefonu jako SMS zprávu
A ve chvíli, kdy si návštěvník objedná ode mne SMS tipy, tak za každý takto odeslaný tip = každou jednotlivou SMSku, dostanu zaplaceno.
Vše určuje cena TIPSMS, kterou si každý FREE sázkař určí, já jsem si určil 1 kredit TIPSMS = 2 Kč s DPH = cena bez DPH 1,65 Kč. A právě z těch 1,65 Kč já si vydělám 75 %.
Ono to vypadá jako nic, nějakých 1,24 Kč za jeden tip ale když za měsíc pošlu třeba 30 tipů, a těch odběratelů tipů bude třeba 50, tak si vydělám 1,24 x 30 x 50 = 1860 Kč. A to si myslím jako obyčejný FREE sázkař je docela dobré. |
Volně navážu na příklad, cenu TIPSMS si určuje každý FREE sázkař sám od 1 do 10 kreditů. Tu cenu je třeba zvážit, a lze ji v průběhu měnit 1x za měsíc (neměla by se často měnit). V začátku doporučuji zvolit spíše malou cenu (1 kredit), pokud bude sázkař úspěšný a bude o tipy zájem (viz počet sledovatelů na odkazu ZDE v dolní části), pak se nabízí zdražení = vyšší výdělek pro free sázkaře.
citace: | Pokud bych měl cenu TIPSMS stanovenu na 10 kreditů, pak při 30-ti tipech za měsíc a 50-ti zákazníků = 1,24 x 10 x 30 x 50 = 18.600 Kč! |
KDY DOSTANU ZAPLACENO - VÝPLATA ODMĚNY
- vždy, když si někdo objedná a zaplatí váš tip (TIPSMS), odběrateli se kredity odečtou a autorovi tipu se tyto kredity (TIPSMS) přičtou na jeho účet
- výplata je možná po dosažení min. 500 kreditů na účtu K2
- odměnu vyplácíme na základě vystavené faktury (na IČ nebo NEpodnikatelé na rodné číslo) na běžný účet
- 1 kredit TIPSMS = 2 Kč s DPH = cena bez DPH 1,65 Kč = 75 % odměna = 1,24 Kč (kdo je plátce DPH, je to pro něj cena bez DPH k fakturaci)
Ještě základní vysvětlení co to jsou SMS tipy = DORSMS a TIPSMS:
- SMS tipy jsou zasílány automaticky zároveň po odeslání tipu přes formuláře
- SMS tipy jsou zasílány prostřednictvím firmy ProfiSMS s.r.o. na česká a slovenská telefonní čísla
- cena SMS tipu se vždy skládá z DORSMS a TIPSMS
-- DORSMS (cena za doručení tipu) je vždy 1 kredit za 1 SMSku do 160 znaků (do 320 znaků = 2 SMS, do 480 znaků = 3 SMS, atd.)
-- TIPSMS (odměna pro autora tipu) si určuje sázkař, a je vidět v jeho profilu, on z TIPSMS má odběnu 75 % z ceny bez DPH
-- u tipů BLOGERŮ, kdo má předplacen blog, platí pouze cenu DORSMS (obvykle 1 kredit za 1 tip), cena TIPSMS se samozřejmě neplatí, protože si zákazník platí přístup do blogu s právem číst tipy a texty
a když se free sázkař stane úspěšným (je ziskový, jeho tipy jsou pravdivé, dobře vsazitelné, má vyšší počet sledovatelů = odběratelů SMS tipů, a je na K2 min. půl roku), lze začít spolupráci na úrovni PLACENÉHO BLOGU, kde má sázkař daleko lepší podmínky prodeje svých tipů (i 100 % odměna pro blogera) - viz popis na https://www.kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=32275 _________________ E-book
Naposledy upravil propitak dne 25.11.2020, 10:50, celkově upraveno 42 krát. |
|